Østrig mod Kroatien – Optakt, Spilfiduser, Odds

Østrig træder an på Ernst Happel Stadion til deres sidste kamp i gruppespillet i UEFA Nations League i denne sæson. De er oppe imod Kroatien den kommende søndag, hvor begge er på udkig efter at score de sidste point. I det seneste opgør mellem disse to løb Østrig med de tre point i en 0-3 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende søndag.

Efter femte runde af gruppespillet ligger Østrig placeret som nummer 4 på 4 point, mens Kroatien har 10 point som nummer 1.

Østrig går ind til deres kommende kamp som nummer 33 på FIFAs verdensrangliste. Der er et ret stort hul til de kommende modstandere fra Kroatien, som ligger nummer 15 i verden.

Østrig kommer til deres næste UEFA Nations League kampe med et beskedent gennemsnit på 1 mål i deres seneste 5 kampe. De scorede 5 gange og indkasserede selv 7 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 1 gange.

Kroatien er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 17 mål, mens Kroatien præsterede 2 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.7 mål pr. kamp.

Form Østrig mod Kroatien

Østrig har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Frankrig, hvorefter de mod Danmark tabte 2-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Frankrig, der vandt 2-0. Østrig opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 2 gange og led 2 nederlag, mens de scorede12 og lukkede 9 mål ind.

Kroatien har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Danmark nedlagt 0-1, hvorpå Frankrig blev fejet til side med 0-1. Senest gik formen ud over Danmark, der blev slået med 2-1. Kroatien er uden nederlag i deres foregående 6 udekampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Østrig v Kroatien.

  • Der er scoret imod Østrig i 15 af de seneste 16 hjemmekampe
  • I de seneste 5 hjemmekampe i træk Østrig har spillet, har begge hold scoret
  • I 6 af de seneste 8 kampe Østrig har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Østrig i 10 af de seneste 12 kampe
  • Østrig scorede i 7 af deres seneste 8 kampe
  • Kroatien har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste kampe
  • Kroatien scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
  • Kroatien vandt deres seneste 5 udekampe
  • Kroatien har ikke tabt deres seneste 6 udekampe
  • Kroatien scorede i deres seneste 5 udekampe

Østrig vs Kroatien – Seneste nyt

Østrig skulle bare have én spiller siddende, når de møder Kroatien på Ernst Happel Stadion.

David Alaba sidder over for Østrig i deres kommende opgave på grund af en skade.

Kroatien har en næsten fuld trup til rådighed på søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Ivan Perisic og Martin Erlic bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Kroatien, når de drager til Ernst Happel Stadion.

Østrig mod Kroatien – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Østrig med de tre point i en 0-3 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på søndag. Kroatien synes at have et godt øje til Østrig, som de har slået 5 gange i deres seneste 6 encounters. Bookmakerne har odds 2.54 på Kroatien til at vinde igen.

Spilfiduser for kampen

Marko Arnautovic har været den bedste målskytte i UEFA Nations League for hjemmeholdet med 1 mål på det seneste. Østrig satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Kroatien kigger til gengæld mod Mateo Kovacic i håb om, at han kan udvide totalen på 2 mål i hans seneste kampe i UEFA Nations League.

Østrig høstede tre point i 4 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 3 nederlag i denne serie. Kroatien sikrede sig 5 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gange samt 4 nederlag. Østrig scorede kun kampens første mål 3 gange i deres seneste 10 kampe på Ernst Happel Stadion. Kroatien scorede kampens første kasse i 5 af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 3 kampe af de seneste 6 kampe mellem disse to hold. Østrig præsterede et gennemsnit på 0.84 mål, mens Kroatien snittede 1.51 mål i disse. Begge hold scorede 2 gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Østrigs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.6 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.8 mål i disse kampe.