Østrig vs Sverige – Optakt, bedste Odds og gode tips

Vi er fået fjerde runde af kvalifikationen til EM og her venter en duel mellem Østrig og Sverige den kommende tirsdag, hvor de mødes på Ernst Happel Stadion. Østrig ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 4-1 og 2-0 i deres seneste to opgør mod Sverige.

Oven på tredje rundes kampe i gruppespillet er Østrig placeret som nummer en med syv point point, mens Sverige er nummer tre med tre point point. Østrig går ind til kampen den kommende tirsdag som nummer 32, mens gæsterne fra Sverige kommer som nummer 22 på FIFA verdensrangliste.

Form Østrig mod Sverige

Østrig er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 4-1 og 2-1 over Aserbajdsjan samt Estland. Serien blev dog bremset mod Belgien i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. Østrig har vundet fire af deres seneste seks landskampe, hvor de også spillede en uafgjort og tabte en. De scorede 11 mål og lukkede seks mål ind.

Sverige har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Island med 2-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 0-3 mod Belgien. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 5-0 over Aserbajdsjan. Sverige har været fremragende i deres seneste seks landskampe, der indbragte fem sejre, nul og en. De scorede 15 mål og indkasserede fem på deres vej.

Østrig er oppe på 5 kampe i træk uden nederlag.

Vores tip

Facts og finurligheder for Østrig v Sverige.

  • I 8 af de seneste 9 hjemmekampe Østrig har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Østrig i 18 af de seneste 20 hjemmekampe
  • Østrig scorede i deres seneste 9 hjemmekampe
  • Østrig scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • 7 af Østrig’s seneste 9 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Sverige var i vandt 5 af deres seneste 6 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • 8 af Sverige’s seneste 10 udekampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 3 udekampe i træk Sverige har spillet, har begge hold scoret
  • Sverige vandt 5 af 6 af deres seneste kampe
  • Sverige scorede i 10 af deres seneste 12 kampe

Østrig vs Sverige – Seneste nyt

Østrig kan have op til fem spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Sverige den kommende tirsdag.

David Alaba, Philipp Lienhart, Romano Schmid, Marcel Sabitzer og Konrad Laimer er alle ude af truppen, som Østrig tager imod Sverige med på Ernst Happel Stadion.

Sverige ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende tirsdag møder Østrig.

Dejan Kulusevski, Kristoffer Olsson, Gabriel Gudmundsson og Daniel Sundgren bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Sverige, når de drager til Ernst Happel Stadion.

Østrig mod Sverige – indbyrdes historik

Østrig ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 4-1 og 2-0 i deres seneste to opgør mod Sverige. Østrig vandt tre af deres foregående syv kampe mod Sverige, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.25 i skrivende stund.

Begge hold scorede i fem af de seneste syv kampe mellem Østrig og Sverige.

Spilfiduser for kampen

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Michael Gregoritsch, der viser god form for Østrig. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i EM. Dén total øger han gerne mod Sverige.Gæsterne krydser fingre for Emil Forsberg til at score igen efter fem EM mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Østrig høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led tre nederlag i denne serie. Sverige sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt seks nederlag. Sverige skulle have en god chance for at komme på tavlen den kommende tirsdag, da Østrig kun præsterede en clean sheets i deres seneste 10 hjemmekampe. Gæsterne holdt rent bur tre gange i deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste syv kampe mellem disse to hold. Østrig præsterede et gennemsnit på 1.57 mål, mens Sverige snittede 1.14 mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Østrigs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.1 mål i disse kampe.