Arsenal skal revanchere græsk tragedie

Både Olympiacos og Arsenal har kig på en plads i kvartfinalen i Europa League. Torsdag aften kl. 21 tørner klubberne sammen hos Olympiacos på Karaiskaki Stadium i Piræus. Arsenal har vundet syv af sæsonens otte kampe i Europa League.

Olympiacos lurer på overraskelsen mod Arsenal, for de ved, at det er en opgave, de magter.

Olympiacos håber på yderligere point til samlingen.

Olympiacos har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. I deres tre foregående kampe spillede Olympiacos 1-1 mod Aris Thessaloniki FC, hvorefter de led et 2-1 nederlag mod PSV Eindhoven i Europa League for senest at sikre en 2-1 sejr mod NFC Volos.

Olympiacos lignede på forhånd et godt bud på en outsider, og de har indtil videre ikke skuffet.

Deres nuværende stærke form hjemme, som siger 5 sejre i de seneste 6 kampe siden januar, kan være dét, der udgør forskellen for Olympiacos på torsdag.

The Gunners fortsætter pointhøsten.

Arsenal vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I deres tre foregående kampe sikrede The Gunners sig en 3-2 sejr mod Benfica i Europa League, hvorefter de tog en 3-1 sejr mod Leicester for senest at spille 1-1 mod Burnley.

Håbet før sæsonen hed metal, og dertil synes formen at være lige, hvor den skal være for Arsenal.

En formkurve, der på udebane siger 2 sejre i de seneste 6 kampe siden januar, virker umiddelbart som et acceptabelt udbytte. Men Arsenal har ikke råd til at slække på fokus, hvis der skal sikres en sejr på torsdag.

Olympiacos vs The Gunners h2h

Head-2-Head

Arsenal tabte deres seneste indbyrdes møde i Europa League, da Olympiacos noterede en sejr på 2-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Arsenal sikrede en sejr på 1-0. Olympiacos og Arsenal har spillet 10 kampe mod hinanden i Europa eller Champions League siden 2009. Det har medført en 5-0-5 historik. Altså ingen uafgjorte kampe! Seks af de 10 opgør havde mindst tre mål i ordinær spilletid.

  • Olympiacos har indkasseret mål i seneste 15 af 17 kampe;
  • Olympiacos har indkasseret mål i de seneste 11 kampe i træk;
  • I 2 of 4 seneste Olympiacos kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Olympiacos har scoret i seneste 4 af 6 kampe.
  • Arsenal er ubesejret i de seneste 8 kampe i træk;
  • Arsenal er ubesejret i de seneste 8 udebane kampe i træk;
  • Arsenal har vundet i seneste 7 af 8 kampe;
  • Arsenal har vundet i seneste 4 af 5 udebane kampe.