Osasuna mod Athletic Bilbao i La Liga runde 19 – optakt, odds og spilfiduser

Både Osasuna og Athletic Bilbao går ind til kampen på mandag på en placering i midten af tabellen i La Liga. Derfra har begge selvfølgelig sigtekornet rettet imod en højere placering, så vigtige point er på højkant på Estadio El Sadar.

Osasuna er placeret som nummer 13 i tabellen med 22 point efter 18 kampe. Athletic Bilbao ligger på en placering som nummer 10 i stillingen med 24 point ovenpå deres 18 opgør.

Motivationen bør være på plads hos Osasuna, som kan overhale Athletic Bilbao i stillingen den kommende mandag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på Estadio El Sadar.

Når det kommer til mål, er Osasuna ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 6 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.6 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Athletic Bilbao ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 8 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Osasuna v Athletic Bilbao.

 • I 6 af de seneste 8 hjemmekampe Osasuna har spillet, har begge hold scoret
 • Osasuna har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste kampe
 • Osasuna scorede i 7 af deres seneste 8 hjemmekampe
 • Der er scoret imod Osasuna i 7 af de seneste 9 kampe
 • Athletic Bilbao har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste udekampe
 • Athletic Bilbao uafgjort 8 af 10 af deres seneste udekampe
 • Athletic Bilbao har ikke vundet 9 af 10 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Athletic Bilbao i 9 af de seneste 11 kampe
 • Athletic Bilbao ikke scoret i deres seneste 3 udekampe
 • I 12 ud af 14 seneste Osasuna hjemmekampe mod Athletic Bilbao var antallet af mål under 3.5
 • Osasuna har scorede i 13 af de senest 15 hjemmekampe mod Athletic Bilbao
 • Osasuna har scoret imod i 12 af de senest 14 kampe mod Athletic Bilbao
 • Osasuna har har ikke vundet i 8 af 10 seneste kampe mod Athletic Bilbao
 • I 5 af de seneste 7 hjemmekampe Osasuna har spillet mod Athletic Bilbao har begge hold scoret

Form Osasuna mod Athletic Bilbao

Osasuna håber på yderligere point til samlingen.

Osasuna har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 2-2 kamp mod Barcelona, før de sejrede 2-1 mod Deportivo La Coruna. Desværre blev sejren fulgt op af et 1-0 nederlag mod Getafe.

Athletic Bilbao håber på frisk start.

Athletic Bilbao har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Sevilla tabte de 0-1, hvorefter de vandt 3-2 over Real Betis. De var tilbage i rendestenen med et 1-2 nederlag mod Real Madrid.

Osasuna v Athletic Bilbao Indbyrdes historik

Sidste gang Osasuna spillede imod Athletic Bilbao var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på San Mames Barria sluttede 2-2. Osasuna møder Athletic Bilbao med en historik imellem klubberne, der siger 2-2-6 for deres seneste 10 kampe i La Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 10 kampe mellem Osasuna og Athletic Bilbao. Begge hold var på tavlen 5 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Osasuna og Athletic Bilbao hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 19. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på mandag på Estadio El Sadar i vente.

Formstærk måltyv

Hold øje med David Garcia når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for Osasuna, mens sæsontotalen læser 3 kasser lige nu.

Inaki Williams har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Athletic Bilbao, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 5 mål.