Messi og Barcelona skal følge op på pokaltriumfen i Pamplona

Selvom de spiller ude på Estadio El Sadar er Barcelona stadig store favoritter til at komme hjem med alle tre point mod Osasuna. Osasuna er placeret nummer 12 i stillingen med 28 point for 25 kampe. 25 point foran efter 25 kampe ligger Barcelona nummer 2.

I deres nuværende form vil Barcelona sætte næsen op efter at holde momentum vedlige, når de går ind til kampen mod Osasuna.

Osasuna fortsætter pointhøsten.

Osasuna går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Osasuna sikrede sig en 1-0 sejr mod Levante, hvorefter de led et 2-0 nederlag mod Sevilla, inden de besejrede Deportivo Alaves 1-0 i deres foregående tre kampe.

Osasuna kan tage anstændige 2 sejre i de seneste 6 hjemmekampe siden december med ind til deres kommende kamp. Selv hjemme ligner den kommende kamp dog stadig en stor mundfuld for Osasuna.

Barcelona fortsætter pointhøsten.

Barcelona vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I deres tre foregående kampe udspillede Barcelona Elche i en 3-0 sejr, hvorefter de tog en 2-0 sejr mod Sevilla i La Liga for senest at sikre en 3-0 sejr mod samme Sevilla i Copa del Rey.

Barcelona har leveret solide præstationer på udebane med 5 sejre i de seneste 6 kampe siden januar. Yderligere en sejr til kontoen virker ikke som et usandsynligt udfald den kommende lørdag.

Osasuna vs Barcelona h2h

Head-2-Head

Osasuna trak det korteste strå, da Barcelona vandt en 4-0 sejr i deres seneste møde i La Liga. Resultatet var revanche for den 2-1 sejr Osasuna noterede sig i den omvendte kamp. Man kan næsten altid regne med mål på menuen, når Osasuna clasher med Barcelona. 9 af deres seneste 10 dueller serverede over 2.5 mål. Barcelona har haft et stærkt greb om Osasuna på det seneste og vandt 6 gange i 10 foregående kampe i La Liga.

  • I 9 of 11 seneste Osasuna kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Osasuna har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe;
  • Osasuna har scoret i seneste 5 af 7 kampe;
  • I 3 seneste Osasuna kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.
  • Barcelona er ubesejret i de seneste 15 kampe i træk;
  • Barcelona har vundet i de seneste 7 udebane kampe i træk;
  • Barcelona har vundet i seneste 9 af 10 kampe;
  • Barcelona har vundet i seneste 7 af 8 udebane kampe.