Ny vanskelig udekamp for kriseramte Barcelona

Såvel Osasuna som Barcelona ligger godt placeret midt i tabellen i La Liga. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente på søndag.

Med en placering som nummer 10 i stillingen har Osasuna samlet 21 point efter 16 kampe. På 23 point befinder Barcelona sig rangeret som nummer 7 for 16 afviklede kampe.

Både Osasuna og Barcelona har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i La Liga. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Når det kommer til mål, er Osasuna ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 8 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 10 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Barcelona ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 15 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De indkasserede 12 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Osasuna v Barcelona.

  • Osasuna ikke vundet i de seneste 7 kampe i træk;
  • Osasuna ikke vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • I 8 of 10 seneste Osasuna kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 7 seneste Osasuna kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.
  • Barcelona har indkasseret mål i seneste 8 af 10 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Barcelona kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Barcelona har scoret i seneste 6 af 8 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Barcelona kampe var antal mål OVER 3.5.

Form Osasuna mod Barcelona

Osasuna drømmer om at stoppe ringe stime.

Osasuna er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Osasuna går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod Elche, før de nedlage CF San Agustin med 4-0. Mod Levante blev der delt i porten i en 0-0 kamp.
 

Barcelona drømmer om at stoppe ringe stime.

Barcelona går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Barcelona har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Villarreal satte de sig igennem med 1-3, før Real Betis viste sig for stærke og sejrede 0-1. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Barcelona gik ned 3-0 mod Bayern München.
 

Det er et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, som begge har vist mere eller mindre identisk form i den senere tid. Barcelona er dog stadig bookmakernes favorit. Et væddemål på Barcelona giver dig netop nu 1.89 retur på oddset, hvilket svarer til, at bookmakerne giver dem 53% chance for at slå Osasuna. Ønsker du at placere dine indsatser på Osasuna, kan de spilles til 4.10 på oddset.

Osasuna v Barcelona Indbyrdes historik

Osasuna formåede ikke til at slippe igennem defensiven hos Barcelona i deres seneste møde i La Liga. Sidstnævnte endte med at tage alle tre point via henholdsvis 2-0 og 4-0 sejre. Osasuna går ind til opgøret med en historik mod Barcelona, der siger 1-2-7 for deres seneste 10 kampe i La Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 8 gange i de seneste 10 kampe mellem Osasuna og Barcelona. Begge hold var på tavlen 5 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 17 fortæller os, hvor Osasuna og Barcelona ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Estadio El Sadar.

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i David Garcia. Han har vist flaget for Osasuna med 2 mål for sæsonen og stod desuden for 0 i de seneste seks kampe.

Barcelona har til gengæld forhåbninger om, at Memphis Depay kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 8 mål i alle turneringer indtil videre, samt 3 i de seneste seks.