Osasuna mod Mallorca – Optakt, Spilfiduser, Odds

Det ligner en jævnbyrdig kamp, når Osasuna og Mallorca tørner ind i hinanden på lørdag til et opgør i La Liga.

Osasuna går ind til runde 17 som nummer 8 i La Liga tabellen med 24 point på kontoen. Med 16 runder bag dem har Mallorca samlet 22 point, hvilket giver dem en placering som nummer 10 i stillingen.

Osasuna og Mallorca er tilsyneladende ekstremt påpasselige med at blotte sig for modparten, når de brager sammen. Over halvdelen af deres seneste 10 møder sluttede uafgjort, og hvem siger, der kommer en afgørelse i deres kommende La Liga duel?

Når det kommer til mål, er Osasuna ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ni gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Mallorca vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score otte gange i deres seneste ti opgør, eller 0.8 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede otte mål ind i de kampe, lig med et snit på 0.8 pr. kamp. De holdt målet rent tre gange i denne stime.

Osasuna er noteret for syv sejre, og har desuden spillet tre uafgjorte, ligesom det er blevet til seks nederlag i La Liga i denne sæson.

Mallorca har indtil videre præsteret seks sejre og fire uafgjorte samt seks nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Osasuna v Mallorca.

  • 25 af Osasuna’s seneste 27 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 11 Osasuna hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Osasuna scorede i 17 af deres seneste 19 hjemmekampe
  • Osasuna scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
  • I 7 af de seneste 9 kampe Osasuna har spillet, har begge hold scoret
  • Mallorca har i vandt 3 af de seneste 4 kampe ikke indkasseret et mål
  • Mallorca scorede i 11 af deres seneste 12 kampe
  • Mallorca har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe
  • Mallorca vandt 6 af 7 af deres seneste udekampe
  • I de seneste 4 Mallorca kampe, har summen af mål været under 2.5

Form Osasuna mod Mallorca

Bare ét point forhindrer Osasuna i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-2 og 2-0 mod Barcelona og Real Sociedad. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 0-0 mod Athletic Bilbao. Osasuna vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til nul uafgjorte og tre nederlag. De scorede syvmål, men lukkede også syv ind.

Mallorca har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 2-0 mod Getafe, hvorefter de opnåede 0-0 mod Pontevedra. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 1-0 i opgøret mod Real Valladolid. I deres seneste seks udekampe i La Liga vandt Mallorca to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede ni og scorede seks mål.

Mallorca vandt tre sejre i deres foregående otte kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i La Liga. De scorede syv mål og lukkede otte ind. Dette indbragte dem ti point.

Osasuna vs Mallorca – Seneste nyt

Osasuna skulle bare have én spiller siddende, når de møder Mallorca på Estadio El Sadar.

Osasuna må stille op uden Nacho Vidal den kommende lørdag mod Mallorca, da han døjer med en skade.

Osasuna mod Mallorca – indbyrdes historik

Mallorca har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 12 indbyrdes opgør mod Osasuna. I det seneste opgør mellem disse to løb Mallorca med de tre point i en 0-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende lørdag. Osasuna vandt fire af deres foregående ti kampe mod Mallorca, mens sidstnævnte vandt tre af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.10 i skrivende stund.

Mallorca scorede i deres seneste 12 opgør mod Osasuna i La Liga. Begge hold på måltavlen kom ud otte gange i de foregående ti indbyrdes opgør mellem Osasuna og Mallorca.

Osasuna mod Mallorca Spiltips

Ezequiel Avila har tre mål i seks La Liga kampe for Osasuna, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Mallorca. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Vedat Muriqi, der har banket fire mål ind i La Liga.

Osasuna høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag i denne serie. Mallorca sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt tre nederlag. Begge hold scorede i fem af de seneste 10 hjemmekampe for Osasuna. Begge scorede også i tre af de seneste 10 udekampe for Mallorca.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Osasuna har et gennemsnit på 1.3 mål i de opgør, har Mallorca et snit på 1.6 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst to gange. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Osasunas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.7 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de to mål i disse kampe.