Osasuna mod Rayo Vallecano – Optakt, Spilfiduser, Odds

Osasuna nyder godt af hjemmebanefordel, når gæsterne fra Rayo Vallecano kommer forbi på fredag til et opgør i La Liga. Hjemmeholdet vil forsøge at udnytte den fordel.

Osasuna er nummer 14 i tabellen med 16 point efter 16 kampe, mens Rayo Vallecano rangerer som nummer 10 med 20 point efter 16 kampe.

Der er blevet scoret flittigt i Osasunas seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste 6 kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie den kommende fredag.

Osasuna kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 18 mål. Det er 1.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Hvad målscoring angår, er Rayo Vallecano ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ni gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 13 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent fire gange i denne serie.

Osasuna er noteret for fire sejre, og har desuden spillet fire uafgjorte, ligesom det er blevet til otte nederlag i La Liga i denne sæson. Osasuna har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Rayo Vallecano kigger på fire sejre, samt otte uafgjorte såvel som fire nederlag i La Liga.

Vores tip

  • I de seneste 7 kampe i træk Osasuna har spillet, har begge hold scoret
  • Osasuna har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste kampe
  • I de seneste 4 hjemmekampe i træk Osasuna har spillet, har begge hold scoret
  • Osasuna har ikke vundet 9 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • 9 af Osasuna’s seneste 11 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Rayo Vallecano har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste kampe
  • Rayo Vallecano har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste udekampe
  • Rayo Vallecano scorede i 8 af deres seneste 10 kampe
  • 4 af Rayo Vallecano’s seneste 5 kampe havde under 3.5 mål
  • Rayo Vallecano har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste kampe

Form Osasuna mod Rayo Vallecano

Det er ikke helt skidt for Osasuna, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De fik smæk med 3-1 mod Villarreal, hvorefter de nappede point via 1-1 mod Real Sociedad. Senest blev det til endnu en pointdeling, denne gang 1-1 mod Cadiz. Osasuna har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Estadio El Sadar. De opnåede uafgjort tre gange og tabte to af disse, hvori de scorede seks og indkasserede otte mål.

Rayo Vallecano har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Athletic Bilbao gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 4-0. De revancherede de med en sejr på 0-2 over Yeclano, inden de senest spillede 0-0 mod Celta Vigo. Rayo Vallecano kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort tre gange og led to nederlag. De indkasserede syv mål og scorede selv tre.

Osasuna vs Rayo Vallecano – Seneste nyt

Osasuna kan have op til fem fraværende spillere, når de den kommende fredag skal i kamp mod Rayo Vallecano.

Johan Mojica, Ruben Pena, Enrique Barja, Jon Moncayola og Darko Brasanac er blandt de fem spillere, som mangler for Osasuna den kommende fredag.

Osasuna mod Rayo Vallecano – indbyrdes historik

Osasuna har gjort rent bord de sidste 4 gange de har spillet hjemme i Estadio El Sadar mod Rayo Vallecano. I det seneste opgør mellem disse to løb Rayo Vallecano med de tre point i en 2-1 kamp, der blev spillet på Estadio El Sadar den 14 april 2023. Osasuna har været en smule mere succesfuld i end Rayo Vallecano i deres seneste dueller. Med en 5-2-3 fordel før deres kommende møde, glæder Osasuna sig ganske givet til et gensyn.

Osasuna scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod Rayo Vallecano i La Liga. Begge hold til at score gav kun gevinst i fire af de foregående ti opgør mellem Rayo Vallecano og Osasuna.

Osasuna mod Rayo Vallecano Spiltips

Ante Budimir har været stærk for Osasuna i den senere tid med fire mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Rayo Vallecano håber, at Bebé kan finde skarpheden frem igen oven på nul mål i de seneste seks kampe.

Osasuna opnåede en sølle sejr i deres seneste 10 kampe foran eget publikum og spillede uafgjort i fire af disse. De led fem nederlag i denne serie. Rayo Vallecano nappede fire sejre i deres seneste 10 udekampe, mens de spillede fire uafgjort og led to nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Osasuna på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i to af Rayo Vallecanos seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Osasuna præsterede et gennemsnit på 1.3 mål, mens Rayo Vallecano snittede 1.3 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Osasunas seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.3 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.5 mål i disse kampe.