Osasuna mod Real Madrid i La Liga runde 33 – optakt, odds og spilfiduser

Osasuna indtager en plads som nummer 9 i tabellen med 44 point efter 32 kampe. På de 32 runder Real Madrid har afviklet, har de indsamlet 75 point og ligger nummer 1 i stillingen.

Osasuna har brug for en sejr den kommende onsdag for at lukke afstanden til Real Madrid i stillingen i La Liga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Osasuna ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 11 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Real Madrid kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.9 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på onsdag. De lavede selv 19 garn i takt med, at de måtte finde sig i 8 mål imod. Det giver et snit på 0.8 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 6 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Osasuna v Real Madrid.

 • I 3 af de seneste 4 kampe Osasuna har spillet, har begge hold scoret
 • Osasuna scorede i deres seneste 4 kampe
 • Osasuna vandt 3 af 4 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Osasuna i 6 af de seneste 8 kampe
 • Real Madrid vandt 8 af 10 af deres seneste kampe
 • Real Madrid har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste udekampe
 • Real Madrid scorede i 9 af deres seneste 10 kampe
 • I 3 af de seneste 4 kampe Real Madrid har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Real Madrid i 6 af de seneste 8 kampe
 • Osasuna har har ikke vundet i 25 af 27 seneste kampe mod Real Madrid
 • Osasuna har tabte i 6 af 8 seneste kampe mod Real Madrid
 • I de seneste 3 Osasuna kampe mod Real Madrid var summen af mål under 2.5
 • Osasuna har scoret imod i 8 af de senest 10 kampe mod Real Madrid
 • I de seneste 3 Osasuna kampe mod Real Madrid var summen af mål under 3.5

Form Osasuna mod Real Madrid

Osasuna inde i god stime.

Osasuna har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 4-1 til Real Betis. De svarede stærkt igen mod Deportivo Alaves, som blev slået 1-0, før de sejrede 2-1 over Valencia.

Real Madrid på fortsat vinderkurs

Real Madrid har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Getafe med 2-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-3 mod Chelsea. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-3 over Sevilla.

Osasuna v Real Madrid Indbyrdes historik

Sidste gang Osasuna spillede imod Real Madrid var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Estadio Santiago Bernabeu sluttede 0-0. Osasuna går ind til opgøret med en historik mod Real Madrid, der siger 0-3-7 for deres seneste 10 kampe i La Liga. Af de seneste 10 kampe mellem Osasuna og Real Madrid kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 6 gange. Desuden scorede begge hold mål i 5 af disse 10 møder.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 33 fortæller os, hvor Osasuna og Real Madrid ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende onsdag på Estadio El Sadar.

Osasuna mod Real Madrid – Formstærke spillere

Det er vanskeligt at komme udenom Karim Benzema, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne 6 gange i de seneste seks kampe i La Liga for Real Madrid. Hans sæsontotal i La Liga siger 25 mål. Med 4 mål i seks kampe for Osasuna i La Liga, er Ante Budimir også en spiller, der er værd at holde øje med.