Sevilla skal samle trådene efter Champions League sviner

Osasuna tager imod Sevilla på Estadio El Sadar i runde 24 i La Liga på mandag. Som nummer 13 i stillingen har Osasuna indsamlet 25 point efter 23 kampe. Med 45 point har Sevilla for samme antal kampe gjort sig fortjent til en plads som nummer 4.

Sevilla går ind til kampen som favoritter, og er ekstremt motiverede for at udvide deres ubesejrede stime i La Liga.

Osasuna inde i god stime.

Osasuna vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I deres seneste tre kampe blev Osasuna besejret 1-0 af Real Betis, før de vandt en 2-1 sejr mod Eibar for så senest at præstere en 1-0 sejr mod Levante.

En række stærke præstationer på eget græs har set Osasuna tage 2 sejre i de seneste 6 kampe siden december. De vil helt klart gå ind til opgøret på mandag med troen på at kunne skabe en lille overraskelse.

Sevilla på fortsat vinderkurs.

Sevilla går ind til kampen her med bunkevis af selvtillid efter fine 5 sejre i de seneste 6 kampe. I deres tre foregående kampe sikrede Sevilla sig en komfortabel 2-0 hjemmesejr over Barcelona, hvorefter de vandt en 1-0 sejr mod SD Huesca for senest at lide et 3-2 nederlag mod Borussia Dortmund i Champions League.

Sevilla har vist rigtig god form ude på det seneste med 5 sejre i de seneste 6 kampe siden januar. Der er fuld fokus på at tilføje yderligere point til kontoen den kommende mandag.

Osasuna vs Sevilla h2h

Sevilla vandt 1-0 på hjemmebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Estadio R. Sanchez Pizjuan i november 2020 i La Liga. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Sevilla nyder generelt et vist overtag mod Osasuna, som de har besejret 8 gange i deres 10 seneste møder i La Liga.

Sevilla er favoritter hos bookmakerne er til at vinde deres kommende kamp. Der er 2.00 på oddset for en udesejr, hvilket svarer til, at spilselskaberne giver Sevilla 50% chance for en sejr. Ønsker du at placere dit væddemål på uafgjort, kan du få 3.10 på oddset, hvorimod Osasuna giver 4.33 gange pengene retur.

Spilselskaberne lader til at mene, at denne kamp kommer til at byde på mange mål. Et væddemål på over 2.5 mål giver 2.45 på oddset, hvilket svarer til 41% chance for mindst 3 mål. Foretrækker man at gå den modsatte vej, kan under 2.5 mål spilles til 1.53 på oddset.

Statistics