Osasuna mod Sevilla i La Liga runde 23 – optakt, odds og spilfiduser

Osasuna tager imod Sevilla på Estadio El Sadar i runde 23 på lørdag i La Liga.

Med 28 point efter 22 kampe er Osasuna at finde på plads 11 i La Liga. Sevilla halter efter med 46 point for 22 kampe og ligger før kampen på plads 2 i tabellen.

Osasuna har brug for en sejr den kommende lørdag for at lukke afstanden til Sevilla i stillingen i La Liga. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Osasuna ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 8 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 12 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.2 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Sevilla ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 9 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 4 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Osasuna v Sevilla.

  • Der er scoret imod Osasuna i 8 af de seneste 10 hjemmekampe
  • Osasuna har ikke vundet 5 af 6 af deres seneste hjemmekampe
  • Sevilla scorede i 20 af deres seneste 21 kampe
  • Sevilla har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe
  • I de seneste 3 kampe i træk Sevilla har spillet, har begge hold scoret
  • Osasuna har har ikke vundet i 21 af 23 seneste kampe mod Sevilla
  • Osasuna har scoret imod i de seneste 12 kampe i træk de har spillet mod Sevilla
  • Osasuna har tabte i 10 af 12 seneste kampe mod Sevilla
  • I 10 ud af 12 seneste Osasuna hjemmekampe mod Sevilla var antallet af mål under 3.5
  • I 4 af de seneste 5 hjemmekampe Osasuna har spillet mod Sevilla har begge hold scoret

Form Osasuna mod Sevilla

Osasuna fortsat skidt kørende.

Osasuna har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Cadiz med 2-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-0 mod Celta Vigo. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-0 over Granada.

Sevilla fortsætter pointhøsten.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for Sevilla, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 2-1 mod Real Betis, hvorefter de opnåede et point efter 1-1 mod Valencia. Senest satte de et point mere på tavlen efter 2-2 mod Celta Vigo.

De to klubber vurderes jævnbyrdige af bookmakerne, men deres nuværende form placerer Sevilla som vores favorit til en sejr. Bookmakerne giver Osasuna 28% chance for at tage tre point mod Sevilla. Det svarer til, at man får 13/5 på oddset for sejr til Osasuna, mens uafgjort giver 43/20 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Sevilla betaler dig pengene 6/5 gange igen på oddset.

Osasuna v Sevilla Indbyrdes historik

Sevilla formåede at holde buret rent i deres seneste opgør mod Osasuna i La Liga. I begge løb de også med tre point, da de vandt 2-0 i octubre 2021 og 2-0 i febrero 2021. Osasuna møder Sevilla med en historik imellem klubberne, der siger 1-1-8 for deres seneste 10 kampe i La Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem Osasuna og Sevilla. Begge hold var på tavlen 6 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 23 fortæller os, hvor Osasuna og Sevilla ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på Estadio El Sadar.

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i David Garcia. Han har vist flaget for Osasuna med 4 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Sevilla har til gengæld forhåbninger om, at Rafa Mir kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 6 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.