Osasuna vs Atletico Madrid – Optakt, bedste Odds og gode tips

Atletico Madrid gæster Estadio El Sadar på søndag til et La Liga opgør mod hjemmeholdet Osasuna.

Osasuna har vundet otte sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden seks kampe i denne sæson i La Liga.

Atletico Madrid har indtil videre præsteret ni sejre og fire uafgjorte samt fem nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Osasuna v Atletico Madrid.

  • I de seneste 12 Osasuna hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Osasuna scorede i 18 af deres seneste 20 hjemmekampe
  • Osasuna har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste kampe
  • Osasuna scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
  • 8 af Osasuna’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • Atletico Madrid scorede i 15 af deres seneste 17 kampe
  • Atletico Madrid var i vandt 7 af deres seneste 9 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • 10 af Atletico Madrid’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • Atletico Madrid var i vandt 5 af deres seneste 6 ude kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Atletico Madrid vandt 7 af 9 af deres seneste kampe

Form Osasuna mod Atletico Madrid

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Osasuna på udkig efter en sejr. Mod Real Betis spillede de 1-1, før de også delte point med Elche i en 1-1 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 1-1 mod Sevilla. Osasuna præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede nul uden vinder, mens de tabte tre, hvori de scorede seks og indkasserede seks mål.

Atletico Madrid er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 0-2 og 3-0 over Levante samt Real Valladolid. Serien blev dog bremset mod Real Madrid i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. Atletico Madrid vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede otte mål, mens de samtidig indkasserede seks mål.

Osasuna har opnået otte point fra deres seneste otte kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i La Liga. De vandt to kampe med en score på fem mål for og ni imod. Atletico Madrid vandt to sejre i deres foregående otte kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i La Liga. De scorede seks mål og lukkede ni ind. Dette indbragte dem otte point.

Osasuna vs Atletico Madrid – Seneste nyt

Osasuna skulle bare have én spiller siddende, når de møder Atletico Madrid på Estadio El Sadar.

Nacho Vidal sidder over for Osasuna i deres kommende opgave på grund af en skade.

Osasuna mod Atletico Madrid – indbyrdes historik

Atletico Madrid er ubesejret mod Osasuna i de sidste 8 indbyrdes opgør. Ikke bare vandt Atletico Madrid deres seneste opgør mod Osasuna, de gjorde det også uden at indkassere mål undervejs mod en sikker sejr. En 3-0 sejr blev fulgt op af en gevinst på 1-0. Atletico Madrid har ni sejre i deres seneste ti meetings med Osasuna, og de sejrede 3-0 den sidste gang, de stod overfor hinanden.

I 4 af de seneste 5 indbyrdes La Liga opgør mellem Osasuna og Atletico Madrid blev der scoret mindst tre mål. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset otte gange i de seneste ti kampe mellem Osasuna og Atletico Madrid. Begge hold var på tavlen tre gange i deres seneste 10 møder.

Osasuna mod Atletico Madrid Spiltips

Alvaro Morata scorede blot to mål i sine seneste seks kampe, men præsterede dog syv i løbet af sæsonen indtil nu. Han har sigtekornet rettet mod at udvide totalen, når Atletico Madrid kommer på besøg hos Osasuna.

Osasuna høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag i denne serie. Atletico Madrid sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt fire nederlag. Begge hold scorede i fire af de seneste 10 hjemmekampe for Osasuna. Begge scorede også i fem af de seneste 10 udekampe for Atletico Madrid.

Der blev scoret over 2.5 mål i otte kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Osasuna præsterede et gennemsnit på 0.6 mål, mens Atletico Madrid snittede 2.4 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Osasunas seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.9 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fire af de seneste ti kampe, som Atletico Madrid spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit to mål undervejs i processen.