Osasuna vs Celta Vigo – Spilfiduser, Optakt og Odds

Rampelyset er på både Osasuna og Celta Vigo, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i La Liga på Osasuna’s stadionpå mandag.

Osasuna går ind til runde 24 som nummer 8 i La Liga tabellen med 33 point på kontoen. Med 23 runder bag dem har Celta Vigo samlet 27 point, hvilket giver dem en placering som nummer 13 i stillingen.

Når det kommer til mål, er Osasuna ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne syv gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 11 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Celta Vigo er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for otte mål, mens Celta Vigo præsterede fire “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.8 mål pr. kamp.

Osasuna har vundet ni sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden otte kampe i denne sæson i La Liga.

Celta Vigo har indtil videre præsteret syv sejre og seks uafgjorte samt ti nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Osasuna v Celta Vigo.

  • I de seneste 15 Osasuna hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • 13 af Osasuna’s seneste 15 kampe havde under 3.5 mål
  • 7 af Osasuna’s seneste 9 kampe havde under 2.5 mål
  • Osasuna har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Osasuna har ikke vundet deres seneste 4 kampe
  • 6 af Celta Vigo’s seneste 7 kampe havde under 2.5 mål
  • Celta Vigo scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • 8 af Celta Vigo’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • Celta Vigo scorede i 8 af deres seneste 10 udekampe
  • Celta Vigo har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste udekampe

Form Osasuna mod Celta Vigo

Osasuna har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-2 til Real Madrid. De svarede stærkt igen mod Sevilla, som blev slået 2-3, før de sejrede 1-0 over Athletic Bilbao. Osasuna præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede nul uden vinder, mens de tabte tre, hvori de scorede fem og indkasserede fem mål.

Celta Vigo har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 0-1 mod Atletico Madrid, hvorefter de opnåede 1-1 mod Real Sociedad. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 3-0 i opgøret mod Real Valladolid. I deres seneste seks udekampe i La Liga vandt Celta Vigo to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede otte og scorede syv mål.

Osasuna tog 25 point fra deres seneste 13 opgør mod hold, der befinder sig i den nedre halvdel af tabellen i La Liga. Dette har kastet syv sejre af sig efter 17 mål scoret og 11 indkasseret. Osasuna scorede 12 mål og indkasserede selv 20 i deres foregående 13 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i La Liga. Dette førte til tre sejre og 12 point.

Osasuna vs Celta Vigo – Seneste nyt

Osasuna skulle bare have én spiller siddende, når de møder Celta Vigo på Osasuna’s stadion.

Nacho Vidal sidder over for Osasuna i deres kommende opgave på grund af en skade.

Osasuna mod Celta Vigo – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Osasuna med de tre point i en 1-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende mandag. Osasuna går til kampen mod Celta Vigo med en 3-3-4 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 30%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I de seneste ti indbyrdes opgør mellem Osasuna og Celta Vigo fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Osasuna mod Celta Vigo Spiltips

Med bare ét mål i La Liga på det seneste er Ante Budimir ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Celta Vigo sætter deres lid til, at Gabriel Veiga kan vise tænder igen efter fire mål i de seneste seks kampe i La Liga.

Osasuna var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også tre nederlag i denne serie. Celta Vigo sejrede i fire af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led fire nederlag. I deres seneste 10 udekampe præsterede Celta Vigo to sejre til nul.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Osasuna har et gennemsnit på 0.8 mål i de opgør, har Celta Vigo et snit på 1.2 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst seks gange. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Osasunas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i tre af de forrige ti kampe, som Celta Vigo spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.