Osasuna vs Real Madrid – Spilfiduser, Optakt og Odds

Osasuna tager på hjemmebanen Estadio El Sadar imod Real Madrid, der kommer forbi på lørdag til et opgør i La Liga.

Osasuna er nummer 9 i tabellen med 30 point efter 21 kampe, mens Real Madrid rangerer som nummer 2 med 48 point efter 21 kampe.

Når det kommer til mål, er Osasuna ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne otte gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.8 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum otte mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.8 pr. kamp med fire clean sheets undervejs.

Real Madrid kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på lørdag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i otte mål imod. Det giver et snit på 0.8 pr. kamp, hvori de klarede rent bur fem gange.

Osasuna har vundet otte sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden syv kampe i denne sæson i La Liga.

Real Madrid kigger på 15 sejre, samt tre uafgjorte såvel som tre nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Osasuna v Real Madrid.

  • I de seneste 14 Osasuna hjemmekampe, har summen af mål været under 3.5
  • 12 af Osasuna’s seneste 14 kampe havde under 3.5 mål
  • Osasuna har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste kampe
  • Osasuna scorede i 14 af deres seneste 16 hjemmekampe
  • 6 af Osasuna’s seneste 8 kampe havde under 2.5 mål
  • Real Madrid scorede i 34 af deres seneste 36 kampe
  • Real Madrid scorede i 25 af deres seneste 27 udekampe
  • Real Madrid var i vandt 6 af deres seneste 8 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Real Madrid har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste kampe
  • Real Madrid vandt 6 af 8 af deres seneste kampe

Form Osasuna mod Real Madrid

Det er ikke helt skidt for Osasuna, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De fik smæk med 0-1 mod Atletico Madrid, hvorefter de nappede point via 1-1 mod Espanyol. Senest blev det til endnu en pointdeling, denne gang 0-0 mod Real Valladolid. Osasuna præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede nul uden vinder, mens de tabte tre, hvori de scorede seks og indkasserede fem mål.

Real Madrid har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Valencia med 2-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-0 mod Mallorca. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 4-0 over Elche. Real Madrid vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede nul uafgjort og led tre nederlag. De scorede ti mål, mens de samtidig indkasserede seks mål.

Osasuna har opnået otte point fra deres seneste ni kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i La Liga. De vandt to kampe med en score på fem mål for og ti imod. Real Madrid scorede 17 mål og lukkede 11 ind i deres seneste ni kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i La Liga. Det indbragte dem fem sejre og 17 point.

Osasuna vs Real Madrid – Seneste nyt

Osasuna skulle bare have én spiller siddende, når de møder Real Madrid på Estadio El Sadar.

Nacho Vidal sidder over for Osasuna i deres kommende opgave på grund af en skade.

Real Madrid ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Osasuna.

Det er navne som David Alaba, Aurelien Tchouameni, Alvaro Odriozola, Daniel Carvajal og Mariano Diaz, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Estadio El Sadar.

Osasuna mod Real Madrid – indbyrdes historik

Osasuna har ikke vundet en eneste af de seneste 15 opgør mod rivalerne Real Madrid. Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Osasuna senest mødte Real Madrid i La Liga. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 1-1 pointdeling. Bookmakerne har Real Madrid som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 4.75, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Osasuna21% chance for at banke Real Madrid. En pointdeling betaler 3.60 i gevinst på oddset, hvor imod Real Madrid udbetaler 1.75 i gevinst på oddset for en sejr. Real Madrid går ind til kampen mod Osasuna med en 7-3-0 fordel og der er odds 1.75 på, at Real Madrid vinder endnu en sejr.

Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem Osasuna og Real Madrid var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

Osasuna mod Real Madrid Spiltips

Karim Benzema har gang i en stærk sæson med 11 kasser i alle turneringer indtil videre. Han hakkede firekugler i kassen i hans seneste seks kampe, hvorfor Real Madrid krydser fingre for, at han tager formen med, når de besøger Osasuna på lørdag. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Karim Benzema på oddset til komme på tavlen igen.

Osasuna høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led fire nederlag i denne serie. Real Madrid sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort nul gange samt fire nederlag. Real Madrid scorede kampens første mål i fem af deres seneste 10 udekampe, mens Osasuna scorede kampens første kasse i seks af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Osasuna præsterede et gennemsnit på 0.6 mål, mens Real Madrid snittede 2.4 mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Osasunas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i seks af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.4 mål i disse kampe.