Osasuna vs Real Sociedad – Spilfiduser, Optakt og Odds

Osasuna har fordel af hjemmebane på Estadio El Sadar, når Real Sociedad kommer forbi den kommende fredag til et opgør i La Liga.

Når det kommer til mål, er Osasuna ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ti gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med en mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 13 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Real Sociedad vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score otte gange i deres seneste ti opgør, eller 0.8 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede otte mål ind i de kampe, lig med et snit på 0.8 pr. kamp. De holdt målet rent fire gange i denne stime.

Osasuna er noteret for 12 sejre, og har desuden spillet otte uafgjorte, ligesom det er blevet til 11 nederlag i La Liga i denne sæson.

Real Sociedad kigger på 16 sejre, samt syv uafgjorte såvel som otte nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Osasuna v Real Sociedad.

  • 19 af Osasuna’s seneste 20 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 14 af Osasuna’s seneste 16 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 4 kampe i træk Osasuna har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 3 Osasuna kampe, har summen af mål været over 2.5
  • I de seneste 3 Osasuna hjemmekampe, har summen af mål været over 2.5
  • I de seneste 11 Real Sociedad kampe, har summen af mål været under 3.5
  • 15 af Real Sociedad’s seneste 17 kampe havde under 2.5 mål
  • 10 af Real Sociedad’s seneste 11 udekampe havde under 2.5 mål
  • Real Sociedad har i tabte 4 af de seneste 5 ude kampe ikke scorede et mål
  • 10 af Real Sociedad’s seneste 11 udekampe havde under 3.5 mål

Form Osasuna mod Real Sociedad

Osasuna har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-1 til Rayo Vallecano. De svarede stærkt igen mod Real Betis, som blev slået 3-2, før de sejrede 0-1 over Cadiz. Osasuna vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort en gange og tabte tre, mens de scorede fem og lukkede ni mål ind.

Real Sociedad har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Athletic Bilbao gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 2-0. De revancherede de med en sejr på 2-1 over Rayo Vallecano, inden de senest spillede 0-0 mod Real Betis. Real Sociedad kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede otte mål og scorede selv fire.

Osasuna har opnået ni point fra deres seneste 13 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i La Liga. De vandt to kampe med en score på ni mål for og 20 imod. Real Sociedad scorede 17 mål og lukkede 16 ind i deres seneste 13 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i La Liga. Det indbragte dem seks sejre og 21 point.

Osasuna vs Real Sociedad – Seneste nyt

Osasuna skulle bare have én spiller siddende, når de møder Real Sociedad på Estadio El Sadar.

Nacho Vidal sidder over for Osasuna i deres kommende opgave på grund af en skade.

Real Sociedad ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på fredag møder Osasuna.

Det er navne som Alex Sola, Carlos Fernandez, Umar Sadiq og Martin Merquelanz, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Estadio El Sadar.

Osasuna mod Real Sociedad – indbyrdes historik

Osasuna har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 16 indbyrdes opgør mod Real Sociedad. Osasuna var ikke i stand til at trænge igennem defensiven hos Real Sociedad i deres seneste tre møder i La Liga. Sidstnævnte endte med at vinde 2-0, 1-0 og 2-0 i disse tre opgør. Real Sociedad går ind til kampen mod Osasuna med en 7-3-0 fordel og der er odds 2.25 på, at Real Sociedad vinder endnu en sejr.

Osasuna scorede ikke et eneste mål i deres seneste 4 La Liga opgør mod Real Sociedad. Begge hold scorede i fem af de seneste ti kampe mellem Osasuna og Real Sociedad.

Osasuna mod Real Sociedad Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Ante Budimir, der viser god form for Osasuna. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i La Liga. Dén total øger han gerne mod Real Sociedad.Gæsterne krydser fingre for Takefusa Kubo til at score igen efter to La Liga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Osasuna høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag i denne serie. Real Sociedad sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt fem nederlag. Real Sociedad scorede kampens første mål beskedne tre gange i deres seneste 10 udekampe. Osasuna var først på pletten i fem af deres seneste 10 hjemmekampe.

Der blev scoret under 2.5 mål i to kampe af de seneste ti kampe kampe mellem de to rivaler her. Osasuna præsterede et gennemsnit på 0.8 mål, mens Real Sociedad snittede 1.8 mål. Desuden var der gevinst på “begge hold scorer ikke” fem gange i de kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Osasunas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i en af de seneste ti kampe, som Real Sociedad spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 0.7 mål undervejs i processen.