Østrig mod Frankrig – Optakt, Spilfiduser, Odds

Kampen mellem Østrig og Frankrig sparkes i gang på mandag på Duesseldorf Arena. Det er en af duellerne i første runde af EM.

Østrig – Frankrig: Tips og odds

  • Østrig scorede i deres seneste 15 kampe
  • Østrig har i vandt 4 af de seneste 5 kampe ikke indkasseret et mål
  • Østrig har ikke tabt 13 af 14 af deres seneste kampe
  • 9 af Østrig’s seneste 10 kampe i EM havde under 3.5 mål
  • Østrig vandt deres seneste 5 kampe
  • Frankrig scorede i 17 af deres seneste 19 kampe
  • Frankrig har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe
  • 6 af Frankrig’s seneste 7 kampe havde over 2.5 mål
  • Frankrig har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe i EM
  • I de seneste 3 kampe i træk Frankrig har spillet i EM, har begge hold scoret

Østrig – Frankrig: H2H

I det seneste opgør mellem disse to løb Frankrig med de tre point i en 2-0 kamp, der blev spillet på Duesseldorf Arena den 22 september 2022. Østrig vandt en af deres foregående fem kampe mod Frankrig, mens sidstnævnte vandt tre af disse og resten sluttede uafgjort.

I tre af de tidligere fem kampe mellem Østrig og Frankrig scorede begge hold.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste fem kampe mellem disse to hold. Østrig præsterede et gennemsnit på en mål, mens Frankrig snittede 1.6 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Østrigs sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 3.1 mål i disse kampe.

Østrig – Frankrig: Form

Østrig er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 6-1 og 2-1 over Tyrkiet samt Serbien. Serien blev dog bremset mod Schweiz i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. Østrig viste ikke meget nåde i deres seneste seks landskampe, hvor de vandt fem, spillede en og tabte nul. De scorede 15, mens de lukkede tre ind.

Frankrig er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 3-2 og 3-0 over Chile samt Luxembourg. Serien blev dog bremset mod Canada i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0. Frankrig vandt af deres seneste seks mulige landskampe, mens de spillede uafgjort to gange og led to nederlag. De scorede 22 mål, mens de samtidig indkasserede seks mål.

Østrig – Frankrig: Målscorere og kort

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Marko Arnautovic, der viser god form for Østrig. Han fandt vej til netmaskerne en gange i hans seneste kampe i EM. Dén total øger han gerne mod Frankrig.Gæsterne krydser fingre for Antoine Griezmann til at score igen efter tre EM mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Østrig – Frankrig: Startopstillinger

Østrig – Frankrig: Odds sammenligning