Israel jagter den teoretiske mulighed i Østrig

Østrig er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Israel den kommende fredag i FIFA VM. Tre point til favoritholdet betaler 1.67 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Wörtherseestadion. Østrig går ind til kampen den kommende fredag som nummer 32 på FIFAs verdensrangliste. Det indikerer en større forskel mellem nationerne, da Israel kommer med en rangering som nummer 80. Østrig indtager en plads som nummer 4 i tabellen med 10 point efter 8 kampe. På de 8 runder Israel har afviklet, har de indsamlet 13 point og ligger nummer 3 i stillingen.

Østrig v Israel statistik og historik

Mens Østrig kun kan gøre sig håb om at pynte rent kosmetisk på det endelige resultat, har gæsterne alt på spil. Israel skal brugen en sejr for at holde sig inde i kampen om en mulig VM-billet.

Når det kommer til mål, er Østrig ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs. 

Israel kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.9 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende fredag. De lavede selv 19 garn i takt med, at de måtte finde sig i 16 mål imod. Det giver et snit på 1.6 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Facts og finurligheder for Østrig vs Israel.

  • I 4 of 6 seneste Østrig kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Østrig har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe;
  • I 3 seneste Østrig kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.
  • Israel har indkasseret mål i seneste 12 af 14 kampe;
  • I 6 of 8 seneste Israel kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 6 seneste Israel kampe i træk var antal mål OVER 2.5;
  • Israel har scoret i seneste 6 af 8 kampe.

Form Østrig møder Israel

Østrig fortsat skidt kørende.

Østrig går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Østrig har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Skotland tabte de 1-0, hvorefter de vandt 2-0 over Færøerne. De var tilbage i rendestenen med et 1-0 nederlag mod Danmark.

Israel håber på yderligere point til samlingen.

Israel har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Israel har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 5-0 af Danmark. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 3-2 til Skotland, for så at svare igen med en 2-1 sejr over Moldova.

Østrig v Israel Indbyrdes historik

Østrig trak det korteste strå, da Israel vandt en 5-2 sejr i deres seneste møde. Resultatet var revanche for den 3-1 sejr Østrig noterede sig i den forrige kamp. Østrig møder Israel med en historik, der siger 2-1-2 for deres seneste 5 kampe i FIFA VM. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 5 kampe mellem Østrig og Israel. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 5 af deres seneste 10 dueller.

Stillingen i FIFA VM

Stillingen i gruppen inden den kommende runde 9 fortæller os, hvor Østrig og Israel ligger placeret i forhold til hinanden inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende fredag på Wörtherseestadion.

Topscorer i form