Østrig mod Tyrkiet – Optakt, Spilfiduser, Odds

Østrig – Tyrkiet: Tips og odds

  • Østrig har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste kampe
  • Østrig scorede i 19 af deres seneste 20 kampe
  • Østrig var i vandt 7 af deres seneste 9 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Østrig vandt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • I 5 af de seneste 6 kampe Østrig har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Tyrkiet i 14 af de seneste 15 kampe i EM
  • I de seneste 4 Tyrkiet kampe , har summen af mål været over 2.5
  • I de seneste 4 Tyrkiet kampe i EM, har summen af mål været over 2.5
  • 7 af Tyrkiet’s seneste 9 kampe i EM havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Tyrkiet i 8 af de seneste 9 kampe

Østrig – Tyrkiet: H2H

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 6-1 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende tirsdag. Østrig var i fantastisk form, sidste gang de spillede mod Tyrkiet, som fik en lærestreg i en 6-1 sejr til et på dagen flyvende Østrig-hold.

Begge hold scorede i tre af de seneste otte kampe mellem Østrig og Tyrkiet.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste otte kampe mellem disse to hold. Østrig præsterede et gennemsnit på 1.38 mål, mens Tyrkiet snittede 1.89 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Østrigs seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.2 mål på vejen. Der var over 2.5 mål i syv af gæsternes seneste ti kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 1.5 mål i disse kampe.

Østrig – Tyrkiet: Form

Østrig har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-1 til Frankrig. De svarede stærkt igen mod Polen, som blev slået 1-3, før de sejrede 2-3 over Holland. Østrig formåede at vinde fire af deres seneste seks landskampe, hvor de også spillede en uafgjort og tabte en. De scorede 13 mål og lukkede syv mål ind.

Tyrkiet har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Georgien med 3-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 0-3 mod Portugal. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-2 over Tjekkiet. I deres seneste seks landskampe vandt Tyrkiet to sejre, mens de spillede en kampe uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede 13 og scorede syv mål.

Østrig – Tyrkiet: Målscorere og kort

Hold godt øje med Christoph Baumgartner, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Østrig. For gæsterne præsterede Cenk Tosun en mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.

Østrig – Tyrkiet: Startopstillinger

Østrig – Tyrkiet: Odds sammenligning