Østrig udfordrer Wales i Cardiff uden de bedste minder

Wales og Østrig fortsætter deres bestræbelser på at kvalificere sig til VM i 2022 torsdag aften, når de mødes i semifinalen i Cardiff.

Vinderen går videre til en finale mod enten Skotland eller Ukraine, som dog først spilles på et senere tidspunkt på grund af Ruslands militære invasion af sidstnævnte. Når man placeres i en gruppe med Belgien, var det bedste, Wales realistisk kunne håbe på, en plads i playoff, og landstræner Robert Page fortjener stor ros for at få sit hold over målstregen.

Deres indsats i UEFA Nations League havde allerede garanteret en playoff-plads, men andenpladsen sikrede hjemmebanefordel til torsdagens semifinale.

”The Dragons” præsterede to sejre og to uafgjorte på eget græs i gruppe E. Selvom en af ​​de uafgjorte kampe var mod Estland, understreger det faktum, at de undgik nederlag til Belgien og Tjekkiet, den potentielle betydning af at spille deres kommende playoff-kamp i Cardiff.

Der er som vanligt tvivl omkring talismanen Gareth Bale, den 32-årige Real Madrid-mand har spillet kun 77 minutters betydende fodbold siden november.

Østrig sluttede på en fjerdeplads i en gruppe bag Danmark, Skotland og Israel, og beseglede derfor kun deres plads i denne playoff på grund af deres præstationer i Nations League.

Form Wales mod Østrig

Wales vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til to uafgjorte og et nederlag. De scorede otte mål, men lukkede også tre ind.

Østrig vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede én uafgjort og led to nederlag. De scorede ni mål, mens de samtidig indkasserede otte mål.

Vores tip

Facts og finurligheder for Wales v Østrig.

  • Wales har ikke tabt 17 af 18 af deres seneste hjemmekampe
  • Wales har ikke vundet 5 af 6 af deres seneste hjemmekampe
  • I 3 af de seneste 4 kampe Wales har spillet, har begge hold scoret
  • Wales scorede i deres seneste 4 kampe
  • Østrig scorede i 7 af deres seneste 9 kampe
  • Der er scoret imod Østrig i 5 af de seneste 6 kampe
  • Østrig vandt 3 af 4 af deres seneste kampe

Wales vs Østrig – Seneste nyt

Østrig ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Wales på Cardiff City Stadium.

Xaver Schlager rejser ikke med Østrig til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Wales mod Østrig – indbyrdes historik

Wales vandt deres seneste møde med Østrig, som de får besøg af torsdag. Deres seneste fem opgør var tætte kampe og kun to af dem havde over 2.5 mål. Det bedste odds på under 2.5 mål er 1.62 i skrivende stund.

Spilfiduser for kampen

Gareth Bale har været den bedste målskytte for hjemmeholdet med tre mål på det seneste. Wales satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Østrig kigger til gengæld mod Marko Arnautovic i håb om, at han kan udvide totalen på fire mål i hans seneste kampe.

Wales høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led et nederlag i denne serie. Østrig sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gang samt fem nederlag. Wales præsterede tre sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Cardiff City Stadium.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Wales’s seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.4 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fire af de seneste 10 kampe, som Østrig spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.6 mål undervejs i processen.