Paris SG mod Barcelona – Optakt, Spilfiduser, Odds

Barcelona rejser til et opgør mod Paris SG på Parc des Princes på onsdag til den første af to kampe i Quarter Finals-finalen i Champions League.

Paris SG ankommer til denne kamp efter to sejre og en 4-1 samlet score mod Real Sociedad i 1/8-finalen. Barcelona formåede at nå dette stadie med en samlet score på 4-2, efter at have besejret SSC Napoli i runde 1/8.

Paris SG er favoritter hos bookmakerne til at slippe ud af denne første kamp mod Barcelona med en sejr i bagagen. Efter at have slået Real Sociedad ud i sidste runde, har de søgelyset rettet mod titlen, men spørgsmålet er, om det er en ulempe at åbne denne runde med et hjemmekamp på Parc des Princes? De skal holde fuldt fokus for ikke at kvaje sig mod en snu modstander som Barcelona.

Paris SG kommer til deres næste Champions League kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 12 mål. Det er 1.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Barcelona går ind til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti opgør. Nydelige to mål pr. kamp, 20 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 13 gange, eller 1.3 gange pr. kamp, hvor de præsterede to clean sheets.

 • Paris SG har ikke tabt deres seneste 24 kampe
 • Paris SG har ikke tabt deres seneste 17 hjemmekampe
 • Paris SG scorede i 36 af deres seneste 38 kampe
 • Paris SG scorede i deres seneste 19 hjemmekampe
 • Paris SG scorede i 22 af deres seneste 24 kampe i Champions League
 • Barcelona scorede i 40 af deres seneste 42 kampe
 • I 13 af de seneste 15 udekampe Barcelona har spillet, har begge hold scoret
 • Barcelona har ikke tabt deres seneste 10 kampe
 • Barcelona scorede i 20 af deres seneste 22 udekampe
 • 10 af Barcelona’s seneste 12 udekampe havde over 2.5 mål
 • I 9 af de seneste 11 kampe Paris SG har spillet mod Barcelona har begge hold scoret
 • I 8 af de seneste 10 kampe Paris SG har spillet mod Barcelona i Champions League har begge hold scoret
 • I 5 af de seneste 6 hjemmekampe Paris SG har spillet mod Barcelona har begge hold scoret
 • I 5 ud af 6 seneste Paris SG hjemmekampe mod Barcelona var antallet af mål over 3.5
 • I 6 ud af 8 seneste Paris SG kampe mod Barcelona i Champions League var antallet af mål over 3.5

Odds til kampen mellem Paris SG og Barcelona leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Paris SG (1.91) | Uafgjort (3.75) | Barcelona (3.60)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.15) | Over 2.5 (1.67)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (2.25) | BTTS Nej (1.57)

Mangler du en bookmaker til Paris SG mod Barcelona? Få et risikofrit væddemål her.

Paris SG vs Barcelona – Seneste nyt

Paris SG kan i værste fald risikere at have hele fem spillere på fraværslisten når de på onsdag igen skal i kamp. Med fire spillere i karantæne er Paris SG tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Ousmane Dembele, Achraf Hakimi, Randal Kolo Muani og Layvin Kurzawa sidder i straffeboksen.

Layvin Kurzawa, Milan Skriniar, Sergio Rico, Nuno Mendes og Presnel Kimpembe er blandt de fem spillere, som mangler for Paris SG på onsdag.

Barcelona må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Champions League, da hele fem har skavanker af varierende art. Robert Lewandowski, Inigo Martinez og Joao Cancelo har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste Barcelona-kamp på grund af karantæne.

Ferran Torres, Joao Felix, Sergi Roberto, Alex Balde, Marcos Alonso og Gavi bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Barcelona, når de drager til Parc des Princes.

Lineup Paris SG vs Barcelona

Form Paris SG mod Barcelona

Paris SG er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 0-2 og 1-0 over Marseille samt Rennes. Serien blev dog bremset mod Clermont Foot i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1.

Barcelona har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev SSC Napoli nedlagt 3-1, hvorpå Atletico Madrid blev fejet til side med 0-3. Senest gik formen ud over Las Palmas, der blev slået med 1-0.

Paris SG mod Barcelona – indbyrdes historik

Når Paris SG går ind til kampen mod Barcelona på Parc des Princes, gør de det med en indbyrdes historik, der siger 3-3-4 i deres tidligere ti opgørs.

Begge hold fandt vej til netmaskerne i otte af de seneste ti kampe mellem Paris SG og Barcelona.

Paris SG var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort fire gange. De led også nul nederlag i denne serie. Barcelona sejrede i seks af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led to nederlag. Paris SG præsterede at åbne scoringen ikke færre end seks gange i deres seneste 10 kampe på eget græs. Gæsterne fra Barcelona præsterede noget lignende ved at score åbningsmålet i seks af deres seneste 10 udekampe.

Paris SG mod Barcelona – Formstærke spillere

Parc des Princes ligner et seriøst bud på at vinde den gyldne støvle i denne sæson for Paris SG, eftersom han allerede er på 13 mål og mere vil helt sikkert komme til.