Paris SG mod Borussia Dortmund – Optakt, Spilfiduser, Odds

Det sluttede 1-0 i den første duel, så nu er afgørelsens time inde for gæsterne fra Borussia Dortmund og hjemmeholdet Paris SG. Deres returkamp i Champions League finder sted på Parc des Princes på tirsdag.

Borussia Dortmund formåede at holde rent bur og vinde en kneben 1-0 sejr i den første kamp. Dermed er de ikke presset til at vinde returkampen mod Paris SG for at gå videre, hvilket alt anden lige er en kæmpe fordel.

Der er pres på Paris SG efter nederlaget i hjemmekampen i den første duel og de er tvunget frem over isen, hvis de skal vende det samlede billede til egen fordel i returkampen. Borussia Dortmund formåede at holde rent bur og vinde en kneben 1-0 sejr i den første kamp. Dermed er de ikke presset til at vinde returkampen mod Paris SG for at gå videre, hvilket alt anden lige er en kæmpe fordel.

Paris SG har før kampen på tirsdag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 14 mål. Det er lig med 1.4 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent to gange.

Borussia Dortmund har stået for 1.6 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på tirsdag. De scorede 16 mål selv, men tillod også syv mål imod. Det kaster et gennemsnit på 0.7 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur fem gange.

 • Paris SG har ikke tabt 31 af 33 af deres seneste kampe
 • Paris SG scorede i deres seneste 24 hjemmekampe
 • Paris SG scorede i 38 af deres seneste 40 kampe
 • Paris SG har ikke tabt 23 af 25 af deres seneste hjemmekampe
 • I 10 af de seneste 12 hjemmekampe Paris SG har spillet, har begge hold scoret
 • Borussia Dortmund scorede i 24 af deres seneste 26 kampe
 • 14 af Borussia Dortmund’s seneste 16 kampe i Champions League havde under 3.5 mål
 • Der er scoret imod Borussia Dortmund i 18 af de seneste 20 udekampe i Champions League
 • Borussia Dortmund scorede i 17 af deres seneste 19 udekampe
 • 12 af Borussia Dortmund’s seneste 14 udekampe havde under 3.5 mål
 • I de seneste 7 Paris SG kampe mod Borussia Dortmund var summen af mål under 3.5
 • I 6 ud af 7 seneste Paris SG kampe mod Borussia Dortmund var antallet af mål under 2.5
 • I de seneste 4 Paris SG kampe mod Borussia Dortmund i Champions League var summen af mål under 2.5
 • I de seneste 5 Paris SG kampe mod Borussia Dortmund i Champions League var summen af mål under 3.5
 • I de seneste 3 Paris SG hjemmekampe mod Borussia Dortmund var summen af mål under 2.5

Odds til kampen mellem Paris SG og Borussia Dortmund leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Paris SG (1.50) | Uafgjort (4.20) | Borussia Dortmund (6.50)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.63) | Over 2.5 (1.50)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (2.20) | BTTS Nej (1.61)

Brug for lidt ekstra midler til Paris SG mod Borussia Dortmund? Få et risikofrit væddemål her

Paris SG vs Borussia Dortmund – Seneste nyt

Paris SG kan i værste fald risikere at have hele fem spillere på fraværslisten når de på tirsdag igen skal i kamp. Med fire spillere i karantæne er Paris SG tvunget til at ændre i holdopstillingen, da Ousmane Dembele, Achraf Hakimi, Randal Kolo Muani og Layvin Kurzawa sidder i straffeboksen.

Layvin Kurzawa, Milan Skriniar, Sergio Rico, Nuno Mendes og Presnel Kimpembe er alle ude af truppen, som Paris SG tager imod Borussia Dortmund med på Parc des Princes.

Borussia Dortmund ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende tirsdag møder Paris SG. Blandt de fraværende spillere i Borussia Dortmund-truppen, er Jadon Sancho i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Ramy Bensebaini, Felix Nmecha og Julien Duranville bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Borussia Dortmund, når de drager til Parc des Princes.

Lineup Paris SG vs Borussia Dortmund

Form Paris SG mod Borussia Dortmund

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Paris SG i øjeblikket. Mod Lorient satte de sig igennem i en 1-4 sejr, før de spillede 3-3 mod Le Havre. I sidste runde gik de dog ned med 1-0 mod Borussia Dortmund.

Borussia Dortmund har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 4-1 til RB Leipzig. De svarede stærkt igen mod Paris SG, som blev slået 1-0, før de sejrede 5-1 over Augsburg.

Paris SG mod Borussia Dortmund – indbyrdes historik

Sidste gang disse to hold stødte sammen, sikrede Borussia Dortmund sig en 1-0 sejr. Er vi på vej mod et lignende resultat den kommende tirsdag? Når Paris SG går ind til kampen mod Borussia Dortmund på Parc des Princes, gør de det med en indbyrdes historik, der siger 2-3-2 i deres tidligere syv opgørs.

Begge hold fandt vej til netmaskerne i tre af de seneste syv kampe mellem Paris SG og Borussia Dortmund.

Paris SG høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort fire gange og led en nederlag i denne serie. Borussia Dortmund sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt to nederlag. Paris SG præsterede at åbne scoringen ikke færre end fire gange i deres seneste 10 kampe på eget græs. Gæsterne fra Borussia Dortmund præsterede noget lignende ved at score åbningsmålet i ni af deres seneste 10 udekampe.

Paris SG mod Borussia Dortmund – Formstærke spillere

Parc des Princes ligner et seriøst bud på at vinde den gyldne støvle i denne sæson for Paris SG, eftersom han allerede er på 12 mål og mere vil helt sikkert komme til.