Messi og co. har intet på spil mod Club Brugge

Paris SG tager imod Club Brugge den kommende tirsdag til en kamp i sidste runde af gruppespillet i Champions League. De sidste brikker falder på plads i denne runde, hvor enkelte klubber stadig jagter billetten til forårets knockout-kampe. 

Når det kommer til mål, er Paris SG ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 15 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med 1 clean sheet undervejs. 

Hvad målscoring angår, er Club Brugge ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 25 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Paris SG v Club Brugge statistik og historik

I skrivende stund kan en hjemmesejr til Paris SG spilles til 1.28, mens bedste odds på uafgjort er 6.25. Endelig kaster en udesejr til Club Brugge 10.00 af sig på oddset.

PSG står med otte point for deres første fem kampe, og er klar til næste runde i Champions League. De kan dog ikke nå førstpladsen, hvorfor kampen tirsdag aften kun har kosmetisk betydning for dem.

Club Brugge går ind til sidste runde i gruppespillet i Champions League på fire point, hvilket kun giver en sidsteplads. De kan dog stadig ende nummer tre og dermed gå videre til Europa League, så de har alt at kæmpe for.

 

Nøgletal for Paris SG og Club Brugge.

  • Paris SG har scoret i seneste 15 af 17 kampe;
  • Paris SG har indkasseret mål i seneste 13 af 15 kampe;
  • Der er scoret imod Paris SG i de seneste 5 af 7 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Paris SG kampe var antal mål OVER 3.5.
  • Club Brugge har tabt i de seneste 3 kampe i træk;
  • Club Brugge har indkasseret mål i seneste 16 af 18 kampe;
  • I 10 of 12 seneste Club Brugge kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Club Brugge har indkasseret mål i de seneste 8 udebane kampe i træk.

Lineup Paris SG vs Club Brugge

Form Paris SG mod Club Brugge

Paris SG har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 2-1 kamp mod Manchester City, før de sejrede 3-1 mod Saint-Etienne. Desværre blev sejren fulgt op af et 0-0 nederlag mod Nice.

Club Brugge har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod RB Leipzig gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 0-5. De revancherede de med en sejr på 2-3 over Genk, inden de senest spillede 3-3 mod Genk.

Paris SG v Club Brugge Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da The Parisians senest mødte Club Brugge på Jan Breydel Stadion. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 1-1. Paris SG går ind til opgøret med en historik mod Club Brugge, der siger 2-1-0 for deres seneste 3 kampe i Champions League.

Bookmakerne har prissat kampen på oddset som følger: Sejr til Paris SG kaster 1.28 af sig på oddset, mens remis betaler pengene 6.25 gange igen. Endelig er der 10.00 på oddset for en sejr til Club Brugge.

Flere mål i vente

Kylian Mbappe er værd at holde øje med i øjeblikket, da han hakker kugler i kassen. Han var på pletten 3 gange i de seneste seks kampe for Paris SG. Det er vanskeligt at komme udenom Charles De Ketelaere, når snakken går på en målscorer for Club Brugge. Charles De Ketelaere formåede at nette 3 gange i de foregående seks kampe for Brugge.