Paris SG vs AC Milan – Optakt, bedste Odds og gode tips

Paris SG skal op imod AC Milan den kommende onsdag i en kamp spillet på Parc des Princes. Det er tredje runde af gruppespillet i Champions League, hvor begge fortsat vil være yderst opsatte på at føje til pointkontoen.

Efter anden runde af gruppespillet er Paris SG nummer to med tre point, mens AC Milan har to point som nummer tre.

Paris SG har før kampen på onsdag et godkendt snit på 1.9 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 19 gange, mens de indkasserede 14 mål. Det er lig med 1.4 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent en gang.

AC Milan er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for fire mål, mens AC Milan præsterede syv “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.4 mål pr. kamp.

  • 6 af Paris SG’s seneste 8 kampe havde over 3.5 mål
  • Paris SG har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
  • Paris SG scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • Paris SG scorede i 10 af deres seneste 12 hjemmekampe
  • 6 af Paris SG’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
  • AC Milan har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste kampe
  • AC Milan scorede i 9 af deres seneste 10 udekampe
  • 5 af AC Milan’s seneste 6 kampe havde under 2.5 mål
  • AC Milan scorede i 9 af deres seneste 11 kampe
  • AC Milan har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste udekampe

Odds til kampen mellem Paris SG og AC Milan leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Paris SG (1.73) | Uafgjort (4.00) | AC Milan (4.50)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.10) | Over 2.5 (1.70)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (2.05) | BTTS Nej (1.70)

Brug for lidt ekstra penge at spille for? Få et risikofrit væddemål her

Paris SG vs AC Milan – Seneste nyt

Paris SG kan i værste fald risikere at have hele seks spillere på fraværslisten når de på onsdag igen skal i kamp. Ousmane Dembele, Achraf Hakimi, Randal Kolo Muani og Layvin Kurzawa er ikke til rådighed for Paris SG-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Warren Zaire-Emery, Marco Asensio, Alexandre Letellier, Sergio Rico, Nuno Mendes og Presnel Kimpembe er alle ude af truppen, som Paris SG tager imod AC Milan med på Parc des Princes.

AC Milan må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Champions League, da hele seks har skavanker af varierende art. Malick Thiaw og Malick Thiaw er ikke tilgængelige for AC Milan den kommende onsdag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Samuel Chukwueze, Marco Sportiello, Ruben Loftus-Cheek, Mike Maignan, Mattia Caldara og Ismael Bennacer bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med AC Milan, når de drager til Parc des Princes.

Lineup Paris SG vs AC Milan

Form Paris SG mod AC Milan

Paris SG har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 4-1 til Newcastle. De svarede stærkt igen mod Rennes, som blev slået 1-3, før de sejrede 3-0 over Strasbourg.

AC Milan har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 0-0 kamp mod B. Dortmund, før de sejrede 0-1 mod Genoa. Desværre blev sejren fulgt op af et 0-1 nederlag mod Juventus.

Paris SG mod AC Milan – indbyrdes historik

Sidste gang disse to hold stod over for hinanden, vandt AC Milan med 1-0. Der er ingen tvivl om, at de planlægger et lignende resultat den kommende onsdag. Når Paris SG går ind til kampen mod AC Milan på Parc des Princes, gør de det med en indbyrdes historik, der siger 0-2-1 i deres tidligere tre opgør.

Begge hold fandt vej til netmaskerne i to af de seneste tre kampe mellem Paris SG og AC Milan.

Paris SG høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led fire nederlag i denne serie. AC Milan sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt to nederlag. Paris SG præsterede at åbne scoringen ikke færre end seks gange i deres seneste 10 kampe på eget græs. Gæsterne fra AC Milan præsterede noget lignende ved at score åbningsmålet i syv af deres seneste 10 udekampe.

Paris SG mod AC Milan – Hold øje med…

Kylian Mbappe har været stærk for Paris SG i den senere tid med en mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. AC Milan håber, at Olivier Giroud kan finde skarpheden frem igen oven på nul mål i de seneste seks kampe.