Milan har behov for point mod kriseramte Parma

Der venter Parma en svær kamp, når de brager ind i topholdet AC Milan den kommende lørdag til en kamp i Serie A på Stadio Ennio Tardini. Parma er placeret nummer 19 i stillingen med 20 point for 29 kampe, og 40 point foran efter 29 kampe ligger AC Milan nummer 2.

Toppen af tabellen møder bunden af Serie A og AC Milan håber på at udstille forskellen, når de møder Parma.

Parma håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Parma igennem de seneste ugers kampe. I deres tre foregående kampe bankede Parma Roma i en 2-0 gevinst, hvorefter de led et 2-1 nederlag mod Genoa for senest at sikre en 2-2 uafgjort mod Benevento.

Formen kunne godt være bedre hos Parma og de får brug for masser af kampgejst, hvis de skal forbedre deres nuværede historik, der siger 1 sejr og 4 nederlag i de seneste 6 kampe.

AC Milan håber på yderligere point til samlingen.

AC Milan har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. I deres tre foregående kampe tabte AC Milan 1-0 til Manchester United i Europa League, hvorefter de tog en 3-2 sejr mod Fiorentina for senest at sikre en 1-1 uafgjort mod Sampdoria.

AC Milan har vist rigtig god form ude på det seneste med 3 sejre i de seneste 6 kampe siden februar. Der er fuld fokus på at tilføje yderligere point til kontoen på lørdag.

Parma vs AC Milan h2h

Head-2-Head

Åbent hus i begge ender

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Parma senest mødte AC Milan på Giuseppe Meazza. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 2-2. Man kan næsten altid regne med mål på menuen, når Parma clasher med AC Milan. 8 af deres seneste 10 dueller serverede mindst tre mål. Man kan konstatere, at AC Milan på det seneste har været i stand til at “læse” Parma godt med en 6-2-2 historik i Serie A før denne kamp.

  • Parma har indkasseret mål i seneste 17 af 19 kampe;
  • I 8 of 10 seneste Parma kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Parma har scoret i seneste 8 af 10 kampe;
  • Der er scoret imod Parma i de seneste 7 af 9 kampe.
  • AC Milan har vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • AC Milan har vundet i seneste 7 af 8 udebane kampe;
  • AC Milan har indkasseret mål i seneste 9 af 11 kampe;
  • I 4 of 6 seneste AC Milan kampe var antal mål UNDER 3.5.