PSG skal ruske Real Madrid ud af Champions League

Paris SG skal op imod Real Madrid med kickoff den kommende tirsdag på Parc des Princes. Det er deres første af to møder i 1/8-finalen af Champions League.

Paris SG har som smalle favoritter kikkerten rettet mod at sikre et godt udgangspunkt inden næste møde. På den anden side sigter Real Madrid selvfølgelig på at skabe et godt fundament til returkampen på eget græs.

Paris SG v Real Madrid statistik og historik

Spørger du bookmakerne er Paris SG favoritter til sejren. Den bedste pris at hente sig på oddset er 2.00, da The Parisians vurderes til at have 50%chance for at slå Real Madrid. Ønsker man istedet at satse på uafgjort, er der 3.70 at hente sig på oddset, mens sejr til Real Madrid kan spilles til 3.65.

The Parisians har før opgøret på tirsdag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 15 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.5 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur en gang.

Real Madrid rejser til udekampen den kommende tirsdag med et acceptabelt snit på 1.8 mål for deres foregående 10 opgør. De scorede selv anstændige 18 mål, mens de indkasserede 7 mål i egen ende. Det er et snit på 0.7 scoringer imod pr. kamp. De formåede at holde buret rent 5 gange i denne halve snes kampe.

Nøgletal for Paris SG og Real Madrid.

 • Paris SG har ikke tabt deres seneste 19 hjemmekampe
 • Paris SG vandt 17 af 19 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er ikke scoret imod Paris SG i de seneste 3 hjemmekampe
 • Real Madrid scorede i 21 af deres seneste 22 udekampe
 • I 5 af de seneste 6 kampe Real Madrid har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Real Madrid i 7 af de seneste 8 kampe
 • I de seneste 4 Paris SG kampe mod Real Madrid var summen af mål over 2.5
 • Paris SG har har ikke vundet i 5 af 6 seneste kampe mod Real Madrid
 • I de seneste 3 Paris SG hjemmekampe mod Real Madrid var summen af mål under 3.5
 • I 3 af de seneste 4 kampe Paris SG har spillet mod Real Madrid har begge hold scoret
 • Paris SG har scorede i de seneste 4 kampe i træk de har spillet mod Real Madrid

Lineup Paris SG vs Real Madrid

Form Paris SG møder Real Madrid

The Parisians fortsætter pointhøsten.

Paris SG er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 0-0 mod Nice, før de bankede Lille med 5-1. Senest blev Rennes nedlagt i en 1-0 sejr.

Real Madrid drømmer om mere.

Real Madrid har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Athletic Bilbao gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 1-0. De revancherede de med en sejr på 1-0 over Granada, inden de senest spillede 0-0 mod Villarreal.

Paris SG v Real Madrid Indbyrdes historik

Paris SG møder Real Madrid med en historik imellem klubberne, der siger 2-2-5 for deres seneste 9 kampe i Champions League.

I 5 af de seneste 9 opgør mellem Paris SG og Real Madrid var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Spørger du bookmakerne er Paris SG favoritter til sejren. Den bedste pris at hente sig på oddset er 2.00, da Paris SG vurderes til at have 50%chance for at slå Real Madrid. Ønsker man istedet at satse på uafgjort, er der 3.70 at hente sig på oddset, mens sejr til Real Madrid kan spilles til 3.65.

Hold øje med…

Hold øje med Lionel Messi når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Paris SG, mens sæsontotalen læser 5 kasser lige nu.

Karim Benzema har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Real Madrid, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 5 mål, hvis han ellers meldes klar til kamp.