Polen mod Argentina – Optakt, Spilfiduser, Odds

Polen og Argentina går i kødet på hinanden den kommende onsdag, når de skal have afgjort deres endelige skæbne i gruppespillet ved FIFA VM. Kampen finder sted på Stadium 974.

Efter kampene i anden runde af gruppespillet er Polen nummer 1 med 4 point, mens Argentina har 3 point og er nummer 2. Polen ligger nummer 26 på verdensranglisten hos FIFA, mens Argentina befinder sig på en placering som nummer 3 i verden.

Polen kan tage førstepladsen i deres gruppe, hvis de bare kan opnå uafgjort med Argentina i denne sidste runde. De kan til gengæld også ryge ud af turneringen, hvis de taber, så alt er på spil.

Næsten det samme kan siges for Argentina. De kan tage førstepladsen i deres gruppe, men det vil kræve en sejr. De ryger til helt sikkert ud af turneringen med nederlag. Uafgjort, og de er afhængige af resultatet i den anden gruppekamp.

Form Polen mod Argentina

Polen virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Chile, der blev nedlagt 1-0. Herefter spillede de 0-0 mod Mexico, hvorpå Saudi Arabien blev besejret 2-0. Polen høstede tre point i 5 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag i denne serie.

Polen kommer til deres næste FIFA VM kampe med et beskedent gennemsnit på 0.9 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 9 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 3 gange.

Argentina har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Jamaica med 3-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-2 mod Saudi Arabien. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-0 over Mexico. Argentina har været rimeligt skræmmende med 8 sejre i deres seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. Det blev også til uafgjort i 1 kampe, mens 1 kastede nederlag af sig.

Argentina udviser anstændig målform, når man ser tilbage på deres seneste 10 kampe. Her har de leveret et gennemsnit på 1.5 kasser pr. kamp, eller 15 mål i alt. De indkasserede også 14 scoringer, eller et snit på 1.4 pr. kamp, hvori de holdt rent bur 3 gange.

Med fire point på kontoen for deres første to kampe i FIFA VM gruppespillet, går Polen efter at forblive uden nederlag i tredje runde. De går naturligvis efter at holde momentum kørende og sikre sig førstepladsen i gruppen. De står på tre point for deres første to kampe i FIFA VM turneringen i denne sæson. Argentina kan derfor stadig nære håb om at kvalificere sig til næste runde.

Såvel Polen som Argentina har spillet en del målfattige kampe i den senere tid. Når de så oveni købet tørner sammen, skal vi næppe forvente målregn over Stadium 974 i den kommende runde.

Facts og finurligheder for Polen v Argentina.

  • I de seneste 3 Polen kampe, har summen af mål været under 1.5
  • I de seneste 5 Polen kampe, har summen af mål været under 2.5
  • 9 af Polen’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • Polen har ikke tabt deres seneste 3 kampe
  • Polen har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste kampe
  • Argentina har ikke tabt 36 af 37 af deres seneste kampe
  • Argentina scorede i 33 af deres seneste 35 kampe
  • Argentina har i vandt 7 af de seneste 9 kampe ikke indkasseret et mål
  • 14 af Argentina’s seneste 16 kampe havde under 3.5 mål
  • Argentina var i vandt 5 af deres seneste 6 kampe involveret i kampe med flere end 2.5 mål

Stilling

Polen mod Argentina – indbyrdes historik

Topscorer

Med bare ét mål i FIFA VM på det seneste er Bartosz Bosacki ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Argentina sætter deres lid til, at Lionel Messi kan vise tænder igen efter 3 mål i de seneste seks kampe i FIFA VM.

Vinder – Uafgjort – Vinder

Polen høstede tre point i 5 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag i denne serie. Argentina sikrede sig 8 sejre i deres seneste 10 kampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gange samt 1 nederlag.

Argentina bragte sig på måltavlen i deres seneste 11 kampe i træk. Argentina er på en seriøs stime i øjeblikket af hele 14 udekampe uden nederlag.

Antal mål: Over – Under

Der blev scoret over 2.5 mål i 3 af Polens sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.1 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i 7 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.7 mål i disse kampe. Polen holdt buret rent i deres foregående 4 kampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 1 kamp af de seneste 1 kamp mellem disse to hold. Polen præsterede et gennemsnit på 2 mål, mens Argentina snittede 1 mål i disse. Begge hold scorede 1 gang i disse kampe.

BTTS & FIRST TO SCORE

Argentina har virkelig været klar fra første fløjt og scorede kampens første mål ikke færre end 10 gange i deres seneste 10 kampe. Værterne fra Polen scorede det første mål i 6 af de seneste 10 kampe.