Polen mod Holland – Optakt, Spilfiduser, Odds

Kampen mellem Polen og Holland sparkes i gang på søndag på Volksparkstadion. Det er en af duellerne i første runde af EM.

Polen – Holland: Tips og odds

  • I de seneste 7 kampe i træk Polen har spillet i EM, har begge hold scoret
  • I de seneste 3 Polen kampe i EM, har summen af mål været over 4.5
  • Polen scorede i 12 af deres seneste 13 kampe
  • 6 af Polen’s seneste 7 kampe i EM havde over 2.5 mål
  • Polen scorede i deres seneste 8 kampe i EM
  • Holland scorede i 43 af deres seneste 45 kampe
  • 12 af Holland’s seneste 14 kampe havde over 2.5 mål
  • Holland scorede i 20 af deres seneste 22 kampe i EM
  • Holland har i vandt 4 af de seneste 5 kampe ikke indkasseret et mål
  • Holland vandt 6 af 8 af deres seneste kampe

Polen – Holland: H2H

I det seneste opgør mellem disse to løb Holland med de tre point i en 0-2 kamp, der blev spillet på Volksparkstadion den 22 september 2022. Polen går til kampen mod Holland med en 0-1-5 statistik for deres seneste seks møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 0%.

I fire af de tidligere seks kampe mellem Polen og Holland scorede begge hold.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste seks kampe mellem disse to hold. Polen præsterede et gennemsnit på 0.84 mål, mens Holland snittede 1.99 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i tre af Polens sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret over 2.5 kasser i otte af gæsternes seneste ti kampe i alle turneringer, hvori de gennemsnitligt præsterede selv at score 2.7 mål.

Polen – Holland: Form

Polen er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 0-0 mod Wales, før de bankede Ukraine med 3-1. Senest blev Tyrkiet nedlagt i en 2-1 sejr. Polen har vist potent form med ikke færre end fem sejre af de seneste seks landskampe. De scorede også 18 mål, mens de tillod otte imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

Holland har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 2-1 til Tyskland. De svarede stærkt igen mod Canada, som blev slået 4-0, før de sejrede 4-0 over Iceland. Holland har været fremragende i deres seneste seks landskampe, der indbragte fem sejre, nul og en. De scorede 20 mål og indkasserede to på deres vej.

Polen – Holland: Målscorere og kort

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Robert Lewandowski, der viser god form for Polen. Han fandt vej til netmaskerne fire gange i hans seneste kampe i EM. Dén total øger han gerne mod Holland.Gæsterne krydser fingre for Georginio Wijnaldum til at score igen efter tre EM mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Polen – Holland: Startopstillinger

Polen – Holland: Odds sammenligning