Polen mod Holland – Optakt, Spilfiduser, Odds

Polen træder ind på National Stadium, Warszawa til deres næstsidste kampe i gruppespillet i UEFA Nations League. De skal op imod Holland den kommende torsdag, hvor begge er på udkig efter at slutte stærkt af.

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende torsdag.

Polen har stadig en chance for at tage førstepladsen i deres UEFA Nations League gruppe. Så skal der dog også føjes tre point til deres foreløbige total på 4 point, hvis de skal se næste runde.

Semifinalen lurer i horisonten for gæsterne, som ankommer hertil på udkig efter tre yderligere point til deres total på torsdag. De gik igennem de første fire runder uden nederlag og med 10 point, hvilket er nok til førstepladsen for Holland inden næstsidste runde.

Form Polen mod Holland

Bare ét point forhindrer Polen i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 6-1 af Belgien, før de sikrede det ene point i en 2-2 kamp mod Holland. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Belgien, som satte sig igennem med 0-1. Polen præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede 1 uden vinder, mens de tabte 2, hvori de scorede 11 og indkasserede 5 mål.

Holland virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Wales, der blev nedlagt 1-2. Herefter spillede de 2-2 mod Polen, hvorpå Wales blev besejret 3-2. Holland er uden nederlag i deres foregående 7 udekampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Polen v Holland.

  • Polen scorede i 23 af deres seneste 25 kampe
  • Polen scorede i 16 af deres seneste 18 hjemmekampe
  • I 6 af de seneste 8 kampe Polen har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Polen i 7 af de seneste 8 kampe
  • Der er scoret imod Polen i 8 af de seneste 10 hjemmekampe
  • Holland har ikke tabt 25 af 27 af deres seneste kampe
  • Holland scorede i 25 af deres seneste 26 kampe
  • Holland har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste udekampe
  • I de seneste 6 kampe i træk Holland har spillet, har begge hold scoret
  • Holland scorede i deres seneste 10 udekampe

Polen vs Holland – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Polen, når de skal i aktion mod Holland.

Jan Bednarek og Radoslaw Majecki er blandt de 2 spillere, som mangler for Polen på torsdag.

Holland har en næsten fuld trup til rådighed på torsdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Brian Brobbey og Memphis Depay bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Holland, når de drager til National Stadium, Warszawa.

Polen mod Holland – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende torsdag. Holland vandt 4 af deres foregående 5 kampe, mens Polen vandt 0 sejre i 5 opgør. Holland kan spilles til odds 2.04 hos spilselskaberne.

Spilfiduser for kampen

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Robert Lewandowski, der viser god form for Polen. Han fandt vej til netmaskerne 1 gange i hans seneste kampe i UEFA Nations League. Dén total øger han gerne mod Holland.

Gæsterne krydser fingre for Memphis Depay til at score igen efter 5 UEFA Nations League mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Polen har set 4 af deres seneste 10 kampe i National Stadium, Warszawa gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i 5 Hollands seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 4 kampe af de seneste 5 kampe mellem disse to hold. Polen præsterede et gennemsnit på 1 mål, mens Holland snittede 2 mål i disse. Begge hold scorede 4 gange i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Polens seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.9 mål i gennemsnit. Der var over 2.5 mål i 7 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.7 mål i disse kampe.