Polen mod Østrig – Optakt, Spilfiduser, Odds

Polen forbereder sig på at møde Østrig på fredag på Olympiastadion. Kampen er en del af runde to i gruppespillet af EM.

Polen – Østrig: Tips og odds

  • I de seneste 6 kampe i træk Polen har spillet i EM, har begge hold scoret
  • I 7 af de seneste 8 kampe Polen har spillet, har begge hold scoret
  • Polen scorede i 15 af deres seneste 16 kampe
  • I de seneste 5 Polen kampe , har summen af mål været over 2.5
  • Polen har i tabte 4 af de seneste 5 kampe involveret i opgør hvor begge hold scorede
  • Østrig scorede i deres seneste 17 kampe
  • Østrig har ikke tabt 15 af 16 af deres seneste kampe
  • 9 af Østrig’s seneste 10 kampe i EM havde under 3.5 mål
  • Østrig vandt 6 af 7 af deres seneste kampe
  • Østrig var i vandt 5 af deres seneste 6 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål

Polen – Østrig: H2H

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Polen og Østrig senest mødte hinanden i EM. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 0-0 på Olympiastadion. Polen vandt tre af deres foregående fem kampe mod Østrig, mens sidstnævnte vandt nul af disse og resten sluttede uafgjort.

Begge hold scorede i tre af de seneste fem kampe mellem Polen og Østrig.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste fem kampe mellem disse to hold. Polen præsterede et gennemsnit på 1.6 mål, mens Østrig snittede 0.8 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af Polens seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.7 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fire af de seneste ti kampe, som Østrig spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.1 mål undervejs i processen.

Polen – Østrig: Form

I deres seneste tre kampe formåede Polen først at banke Ukraine med 3-1. Herefter nedlagde de også Tyrkiet med 2-1, inden stimen stoppede mod Holland, der vandt en 1-2 sejr. Polen viste ikke meget nåde i deres seneste seks landskampe, hvor de vandt fem, spillede nul og tabte en. De scorede 18, mens de lukkede ni ind.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Østrig i øjeblikket. Mod Serbien satte de sig igennem i en 2-1 sejr, før de spillede 1-1 mod Schweiz. I sidste runde gik de dog ned med 0-1 mod Frankrig. Østrig præsterede flotte fire sejre i deres seks landskampe, der også gav dem en uafgjort og en nederlag. De smækkede 13 mål i kassen, mens de indkasserede fire.

Polen – Østrig: Målscorere og kort

Med fire mål i de seneste seks kampe har Robert Lewandowski været en hyppig gæst på måltavlen på det seneste. Det ligner en god idé at holde øje med ham som målscorer på oddset, når de får besøg af Østrig. Hos gæsterne går Marko Arnautovic efter at føje yderligere til hans samling af en mål i hans seneste kampe.

Polen – Østrig: Startopstillinger

Polen – Østrig: Odds sammenligning