Polen mod Saudi Arabien – Optakt, Spilfiduser, Odds

Det er anden runde af gruppespillet i FIFA VM turneringen, og vi skal ser nærmere på kampen mellem Polen og Saudi Arabien. Der er kick off den kommende lørdag på Education City Stadium.

Efter den første runde af kampe i gruppespillet er Polen nummer 2 med 1 point, mens Saudi Arabien har 3 point og er nummer 1. Polen går ind til deres kommende kamp som nummer 26 på FIFAs verdensrangliste. Der er et ret stort hul til de kommende modstandere fra Saudi Arabien, som ligger nummer 51 i verden.

Det er måske for optimistisk at tro på, at Polen kan tage førstepladsen i deres gruppe, men det vil også være en kæmpe overraskelse at se dem slået ud allerede i puljen.

De var store outsidere til at gå videre fra gruppespillet ved FIFA VM, men efter sejren over Argentina er Saudi Arabien pludselig etter i gruppen. Er en sensation under opsejling?

Form Polen mod Saudi Arabien

Polen er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 0-1 og 1-0 over Wales samt Chile. Serien blev dog bremset mod Mexico i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0. Polen høstede tre point i 4 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 3 nederlag i denne serie.

Polen kommer til deres næste FIFA VM kampe med et beskedent gennemsnit på 0.7 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 7 gange og indkasserede selv 16 mål. Det er 1.6 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

Saudi Arabien har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Panama sluttede 1-1, hvorpå et 0-1 nederlag mod Kroatien fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Argentina blev nedlagt med 1-2. Saudi Arabien vandt beskedne 3sejre i deres seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 5gange, mens de tabte 2kampe.

Saudi Arabien vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 6 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.6 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 27 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2.7 pr. kamp. De holdt målet rent 0 gange i denne stime.

De går ind til deres næste kamp i FIFA VM som favoritter, og Polen vil være skuffende, hvis der ikke ligger en sejr og venter. De bør have langt mere kvalitet end Saudi Arabien, og håber på at glide glat igennem gruppespillet. Saudi Arabien sikrede en kneben sejr på 2-1 i en nervøs første gruppekamp mod Argentina, og selvom det måske ikke var overbevisende, vil de være lettede over at åbne med en sejr ved FIFA VM.

Såvel Polen som Saudi Arabien har spillet en del målfattige kampe i den senere tid. Når de så oveni købet tørner sammen, skal vi næppe forvente målregn over Education City Stadium i den kommende runde.

Facts og finurligheder for Polen v Saudi Arabien.

  • I de seneste 3 Polen kampe, har summen af mål været under 1.5
  • I de seneste 5 Polen kampe, har summen af mål været under 2.5
  • 9 af Polen’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • Polen har ikke tabt deres seneste 3 kampe
  • Polen har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste kampe
  • I de seneste 17 Saudi Arabien kampe, har summen af mål været under 3.5
  • 18 af Saudi Arabien’s seneste 20 kampe havde under 2.5 mål
  • Saudi Arabien har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Saudi Arabien i de seneste 3 kampe
  • Saudi Arabien scorede i 5 af deres seneste 7 kampe

Stilling

Polen mod Saudi Arabien – indbyrdes historik

Topscorer

Da en ny FIFA VM turnering kun lige har taget sin begyndelse, er det fortsat svært at sige, hvem der profilerer sig mest på målfronten. For både Polen og Saudi Arabien er der dog masser af spændende spillere, og vi har oplistet nogle af de formstærke navne, der kan forventes på måltavlen.

Vinder – Uafgjort – Vinder

Polen høstede tre point i 4 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 3 nederlag i denne serie. Saudi Arabien sikrede sig 3 sejre i deres seneste 10 kampe, hvor det også blev til uafgjort 5 gange samt 2 nederlag.

Antal mål: Over – Under

Der blev scoret over 2.5 mål i 3 af Polens sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 1 af de forrige 10 kampe, som Saudi Arabien spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.6 mål i disse kampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 1 kamp af de seneste 1 kamp mellem disse to hold. Polen præsterede et gennemsnit på 2 mål, mens Saudi Arabien snittede 1 mål i disse. Begge hold scorede 1 gang i disse kampe.

BTTS & FIRST TO SCORE

Polen scorede kampens første mål i 4 af deres seneste 10 kampe. Interessant nok scorede Saudi Arabien kun kampens første mål i 1 af deres seneste 10 kampe.

Saudi Arabien præsterede 2 sejre uden at lukke mål ind i deres seneste 10 kampe.