Juventus har gode minder om Porto før første kamp

FC Porto slap igennem gruppespillet i Champions League i halen på Manchester City og byder onsdag aften velkommen til Juventus. Den italienske gigant præsterede en gigantisk slutspurt og vandt deres gruppe foran Barcelona.

Juventus er være yderst opsatte på at vedligeholde det stærke momentum, de har fået opbygget på udebane i Champions League, og går ind til kampen som favoritter.

FC Porto vanskelige at nedbryde.

Der er ikke det store at udsætte på resultaterne for FC Porto igennem de senere uger bortset fra, at det kniber med at vinde. Selv i det hjemlige. I deres tre foregående kampe har FC Porto delt point i en 0-0 kamp mod Belenenses SAD, hvorefter de spillede 2-2 uafgjort mod Braga for senest at skuffe i en 2-2 mod Boavista.

FC Porto er altid en farlig outsider mod et hvilket som helst hold i Champions League, men formen virker tvivlsom.

FC Porto har leveret godkendte resultater på hjemmebane, og niveauet må bestemt ikke slækkes, hvis sejren skal blive deres på onsdag.

Juventus inde i god stime.

Juventus er i godt humør, eftersom de seneste uger har givet dem et godkendt udbytte på 13 point ud af 18 mulige. Juventus sikrede sig en komfortabel 2-0 hjemmesejr over Roma, hvorefter de spillede en kedelig 0-0 kamp med Inter, der sikrede kvalifikation til Coppa Italia, inden de tabte 1-0 til SSC Napoli i deres foregående tre kampe.

Håbet før sæsonen hed metal, og dertil synes formen at være lige, hvor den skal være for Juventus.

Deres nuværende stærke form ude, som siger 4 sejre i de seneste 6 kampe siden december, kan være dét, der udgør forskellen for Juventus på onsdag.

FC Porto vs Juventus h2h

Ikke bare vandt Juventus deres seneste to kampe mod FC Porto i Champions League. De præsterede også et “clean sheet” på vejen med 1-0 i marts 2017 og 2-0 i februar 2017. FC Porto møder Juventus med en nylig historik imellem klubberne, der siger 0-1-3 for deres seneste 4 kampe i Champions League.

  • FC Porto er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • FC Porto er ubesejret i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • FC Porto har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • FC Porto har scoret i seneste 16 af 18 kampe.
  • Juventus har vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Juventus har vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Juventus har vundet i seneste 6 af 7 kampe;
  • Juventus har vundet i seneste 5 af 6 udebane kampe.

Bookmakerne har en tro på, at det kan blive målrigt i denne kamp og tilbyder 2.15 på oddset for over 2.5 mål. Det svarer til 47% chance for mindst tre mål i denne duel. Hvis du foretrækker et spil på få mål, kan du hente 1.70 på oddset for under 2.5 mål.

Statistics