Portugal mod Frankrig – Optakt, Spilfiduser, Odds

Portugal – Frankrig: Tips og odds

  • Portugal scorede i 17 af deres seneste 19 kampe
  • 9 af Portugal’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • 6 af Portugal’s seneste 7 kampe havde over 2.5 mål
  • Portugal scorede i 11 af deres seneste 13 kampe i EM
  • 8 af Portugal’s seneste 10 kampe i EM havde under 3.5 mål
  • Frankrig har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste kampe
  • Frankrig har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste kampe i EM
  • 8 af Frankrig’s seneste 10 kampe i EM havde under 2.5 mål
  • I de seneste 5 Frankrig kampe , har summen af mål været under 2.5
  • I de seneste 6 Frankrig kampe , har summen af mål været under 3.5

Portugal – Frankrig: H2H

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på fredag. Portugal går til kampen mod Frankrig med en 1-3-5 statistik for deres seneste ni møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 11%.

I tre af de tidligere ni kampe mellem Portugal og Frankrig scorede begge hold.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ni kampe mellem de to klubber her. Mens Portugal har et gennemsnit på 0.55 mål i de opgør, har Frankrig et snit på 1.32 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst seks gange. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Portugals seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede to mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.5 mål i disse kampe.

Portugal – Frankrig: Form

De seneste tre kampe har for Portugal givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Tyrkiet med 0-3, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 2-0 mod Georgien. Deres seneste opgør, mod Slovenien, indbragte et point i en0-0 kamp. Portugal har vundet fire af deres seneste seks landskampe, hvor de også spillede nul uafgjort og tabte to. De scorede 12 mål og lukkede fem mål ind.

Frankrig ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Holland. Herefter var de oppe imod Polen i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Belgien, som blev nedlagt med 1-0. Frankrig vandt af deres seneste seks mulige landskampe, mens de spillede uafgjort tre gange og led en nederlag. De scorede seks mål, mens de samtidig indkasserede en mål.

Portugal – Frankrig: Målscorere og kort

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Cristiano Ronaldo, der viser god form for Portugal. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i EM. Dén total øger han gerne mod Frankrig.Gæsterne krydser fingre for Kylian Mbappe til at score igen efter en EM mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Portugal – Frankrig: Startopstillinger

Portugal – Frankrig: Odds sammenligning