Portugal mod Slovakiet – Optakt, Spilfiduser, Odds

Portugal ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-0 og 1-0 i deres seneste to opgør mod Slovakiet.

Portugal går ind til deres kommende kamp som nummer 8 på FIFAs verdensrangliste. Der er et ret stort hul til de kommende modstandere fra Slovakiet, som ligger nummer 48 i verden.

Portugal er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende fredag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Island nedlagt 0-1, hvorefter det blev 0-1 mod Slovakiet. Senest måtte også Luxembourg bøje sig i et 9-0 nederlag.

Slovakiet har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Liechtenstein med 0-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 0-1 mod Portugal. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 3-0 over Liechtenstein.

Form Portugal mod Slovakiet

Portugal fejede al modstand til side i de seks seneste landskampe. De vandt alle seks, tilføjede 18 point til deres konto, mens de scorede 24 og indkasserede nul mål.

Slovakiet præsterede flotte fire sejre i deres seks landskampe, der også gav dem en uafgjort og en nederlag. De smækkede otte mål i kassen, mens de indkasserede to.

Portugal scorede i deres seneste 6 kampe i træk.

Vores tip

Portugal vs Slovakiet – Seneste nyt

Portugal skulle bare have én spiller siddende, når de møder Slovakiet på Estadio do Dragao. Diogo Jota får en fridag fra Portugal-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Slovakiet ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Portugal på Estadio do Dragao.

Matus Bero rejser ikke med Slovakiet til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Portugal mod Slovakiet – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Portugal med de tre point i en 0-1 kamp, der blev spillet på Estadio do Dragao den 8 september 2023. Portugal vandt to af deres foregående tre kampe mod Slovakiet, mens sidstnævnte vandt nul af disse og resten sluttede uafgjort.

I en af de tidligere tre kampe mellem Portugal og Slovakiet scorede begge hold.

Spilfiduser for kampen

Robert Mak virker til at være i anstændig form for Slovakiet, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i EM. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Portugal, som er store favoritter til sejren den kommende fredag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Cristiano Ronaldo, som stod for fem mål i hans seneste seks kampe.

Portugal høstede tre point i ni af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort nul gange og led en nederlag i denne serie. Slovakiet sikrede sig seks sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt to nederlag. Slovakiet var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 udekampe uden at lukke mål ind.

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Portugals seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 3.3 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.