Portugal mod Slovenien – Optakt, Spilfiduser, Odds

Portugal – Slovenien: Tips og odds

Portugal – Slovenien: H2H

Slovenien vandt 2-0 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen på mandag. Portugal går til kampen mod Slovenien med en 0-0-1 statistik for deres seneste en møde. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 0%.

Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Portugals sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.

Portugal – Slovenien: Form

I deres seneste tre kampe formåede Portugal først at banke Tjekkiet med 2-1. Herefter nedlagde de også Tyrkiet med 0-3, inden stimen stoppede mod Georgien, der vandt en 2-0 sejr. Portugal formåede at vinde fire af deres seneste seks landskampe, hvor de også spillede nul uafgjort og tabte to. De scorede 17 mål og lukkede syv mål ind.

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Slovenien på udkig efter en sejr. Mod Danmark spillede de 1-1, før de også delte point med Serbien i en 1-1 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 0-0 mod England. Slovenien vandt to gange, mens de også registrerede fire uafgjorte og nul nederlag i deres sidste seks landskampe. Resultaterne fra disse kampe viser endvidere, at de lukkede fire mål ind og selv scorede syv.

Portugal – Slovenien: Målscorere og kort

Cristiano Ronaldo har tre mål i seks EM kampe for Portugal, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Slovenien. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Erik Janza, der har banket en mål ind i EM.

Portugal – Slovenien: Startopstillinger

Portugal – Slovenien: Odds sammenligning