Portugal mod Tjekkiet – Optakt, Spilfiduser, Odds

Kampen mellem Portugal og Tjekkiet sparkes i gang på tirsdag på Leipzig Stadion. Det er en af duellerne i første runde af EM.

Portugal – Tjekkiet: Tips og odds

  • Portugal vandt 11 af 12 af deres seneste kampe
  • Portugal scorede i 16 af deres seneste 18 kampe
  • Portugal har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste kampe
  • Portugal var i vandt 6 af deres seneste 7 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Portugal scorede i 13 af deres seneste 15 kampe i EM
  • 10 af Tjekkiet’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • 10 af Tjekkiet’s seneste 11 kampe i EM havde under 3.5 mål
  • Tjekkiet har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste kampe
  • 8 af Tjekkiet’s seneste 10 kampe i EM havde under 2.5 mål
  • Tjekkiet scorede i 13 af deres seneste 15 kampe

Portugal – Tjekkiet: H2H

Tjekkiet var ikke i stand til at trænge igennem defensiven hos Portugal i deres seneste tre møder i EM. Sidstnævnte endte med at vinde 4-0, 2-0 og 1-0 i disse tre opgør. Portugal var i fantastisk form, sidste gang de spillede mod Tjekkiet, som fik en lærestreg i en 4-0 sejr til et på dagen flyvende Portugal-hold.

I en af de tidligere fire kampe mellem Portugal og Tjekkiet scorede begge hold.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste fire kampe mellem disse to hold. Portugal præsterede et gennemsnit på 2.5 mål, mens Tjekkiet snittede 0.25 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Portugals seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 3.4 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Tjekkiet spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på to mål i disse kampe.

Portugal – Tjekkiet: Form

Portugal har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Finland med 4-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-2 mod Kroatien. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 3-0 over Ireland. Portugal formåede at vinde fire af deres seneste seks landskampe, hvor de også spillede nul uafgjort og tabte to. De scorede 18 mål og lukkede otte mål ind.

Tjekkiet har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Armenia nedlagt 2-1, hvorpå Malta blev fejet til side med 7-1. Senest gik formen ud over North Macedonia, der blev slået med 2-1. Tjekkiet har været fremragende i deres seneste seks landskampe, der indbragte fem sejre, en og nul. De scorede 17 mål og indkasserede fem på deres vej.

Portugal – Tjekkiet: Målscorere og kort

Patrik Schick virker til at være i anstændig form for Tjekkiet, da han var på tavlen fem gange i hans seneste seks kampe i EM. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi Portugal, som er store favoritter til sejren den kommende tirsdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Cristiano Ronaldo, som stod for seks mål i hans seneste seks kampe.

Portugal – Tjekkiet: Startopstillinger

Portugal – Tjekkiet: Odds sammenligning