Portugal mod Uruguay – Optakt, Spilfiduser, Odds

Portugal forbereder sig på at møde Uruguay den kommende mandag på Lusail Stadium. Kampen er en del af runde to i gruppespillet af FIFA VM.

Efter den første runde af kampe i gruppespillet er Portugal nummer 1 med 3 point, mens Uruguay har 1 point og er nummer 3. Portugal går ind til kampen på mandag som nummer 9, mens gæsterne fra Uruguay kommer som nummer 14 på FIFA verdensrangliste.

Der er høje forventninger til, at Portugal kan tage en sikker førsteplads i gruppespillet, og de drømmer selv om igen at opleve mindst en semifinale.

Det bliver en hård kamp at tage førstepladsen i gruppestadiet, men Uruguay er en trussel for alle modstandere. De har for vane at klare sig igennem deres pulje, problemerne indtræffer først, når knockout-fasen banker på.

Form Portugal mod Uruguay

Portugal har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 0-1 til Spanien. De svarede stærkt igen mod Nigeria, som blev slået 4-0, før de sejrede 3-2 over Ghana. Portugal var i stand til at vinde 7 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 1 gange. De led også 2 nederlag i denne serie.

Portugal har godt med selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på mandag Deres seneste 10 kampe kastede fornemme 1.3 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 13 garn. De lukkede 16 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.6 pr. kamp med clean sheets i 2 af dem.

Uruguay har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Iran gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 1-0. De revancherede de med en sejr på 2-0 over Canada, inden de senest spillede 0-0 mod Sydkorea. Uruguay var i stand til at vinde 7 af deres seneste 10 kampe, mens de spillede uafgjort 2 gange. De led også 1 nederlag i denne serie.

Uruguay har stået for 1.1 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende mandag. De scorede 11 mål selv, men tillod også 9 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 0.9 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 5 gange.

Portugal tilkæmpede sig en forrygende 3-2 sejr i deres første kamp i FIFA VM gruppespillet mod Ghana. Uden tvivl en noget hårdere kamp, end de håbede på, men det giver selvtillid at komme igennem sådan en thriller med en sejr. Det var en død kedelig 0-0 åbningskamp, som Uruguay leverede ved FIFA VM mod Sydkorea, men et point er et point. Hvis de bliver ved at være så vanskelige at åbne, bliver de svære at slå.

Facts og finurligheder for Portugal v Uruguay.

  • Portugal har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe
  • Portugal scorede i 8 af deres seneste 10 kampe
  • Uruguay har i vandt 5 af de seneste 7 kampe ikke indkasseret et mål
  • 9 af Uruguay’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • Uruguay vandt 7 af 9 af deres seneste kampe
  • Uruguay har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste kampe
  • 5 af Uruguay’s seneste 7 kampe havde under 2.5 mål

Stilling

Portugal mod Uruguay – indbyrdes historik

Topscorer

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Cristiano Ronaldo, der viser god form for Portugal. Han fandt vej til netmaskerne 6 gange i hans seneste kampe i FIFA VM. Dén total øger han gerne mod Uruguay.Gæsterne krydser fingre for Edinson Cavani til at score igen efter 3 FIFA VM mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Vinder – Uafgjort – Vinder

Portugal høstede tre point i 7 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 1 gang og led 2 nederlag i denne serie. Uruguay sikrede sig 7 sejre i deres seneste 10 kampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 1 nederlag.

Antal mål: Over – Under

Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Portugals seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.3 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i 3 af de forrige 10 kampe, som Uruguay spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.8 mål i disse kampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 1 kamp af de seneste 1 kamp mellem disse to hold. Portugal præsterede et gennemsnit på 1 mål, mens Uruguay snittede 2 mål i disse. Begge hold scorede 1 gang i disse kampe.

BTTS & FIRST TO SCORE

Portugal præsterede at åbne scoringen ikke færre end 7 gange i deres seneste 10 kampe. Uruguay præsterede noget lignende ved at score åbningsmålet i 7 af deres seneste 10 kampe.