Portugal vs Bosnien-Hercegovina – Optakt, bedste Odds og gode tips

På Portugal’s stadion mødes Portugal og Bosnien-Hercegovina for at spille en tredje runde kamp i kvalifikationen til EM på lørdag. Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang Portugal stod overfor Bosnien-Hercegovina. Det sluttede 6-2 i en fremragende EM duel imellem klubberne.

Oven på anden rundes kampe i gruppespillet er Portugal placeret som nummer en med seks point point, mens Bosnien-Hercegovina er nummer tre med tre point point. Portugal ligger nummer 9 på verdensranglisten hos FIFA, mens Bosnien-Hercegovina befinder sig på en placering som nummer 57 i verden.

Portugal går ind til deres næste kamp i gruppespillet i EM i fornem form med sejre i de første to kampe. Endnu en sejr holder dem som minimum på førstepladsen.

Form Portugal mod Bosnien-Hercegovina

Portugal har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-0 til Morocco. De svarede stærkt igen mod Liechtenstein, som blev slået 4-0, før de sejrede 0-6 over Luxembourg. Portugal formåede at vinde fire af deres seneste seks landskampe, hvor de også spillede nul uafgjort og tabte to. De scorede 19 mål og lukkede fire mål ind.

Det er alt eller intet for Bosnien-Hercegovina i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 4-1 nederlag mod Rumænien, hvortil de svarede igen mod Island i en 3-0 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 2-0 mod Slovakiet. Bosnien-Hercegovina vandt af deres seneste seks mulige landskampe, mens de spillede uafgjort en gange og led tre nederlag. De scorede ni mål, mens de samtidig indkasserede ni mål.

Vores tip

Facts og finurligheder for Portugal v Bosnien-Hercegovina.

  • Portugal var i vandt 12 af deres seneste 14 hjemme kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Portugal vandt 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • Portugal scorede i 19 af deres seneste 21 hjemmekampe
  • Portugal har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste hjemmekampe
  • Portugal var i vandt 4 af deres seneste 5 hjemme kampe involveret i kampe med flere end 2.5 mål
  • Bosnien-Hercegovina har ikke vundet 19 af 21 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod Bosnien-Hercegovina i 17 af de seneste 19 udekampe
  • 8 af Bosnien-Hercegovina’s seneste 9 udekampe havde under 2.5 mål
  • 10 af Bosnien-Hercegovina’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • 8 af Bosnien-Hercegovina’s seneste 9 udekampe havde under 3.5 mål

Portugal vs Bosnien-Hercegovina – Seneste nyt

Portugal kan have op til fire fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Bosnien-Hercegovina.

Ruben Dias, Renato Sanches, Diogo Jota og Pepe er alle ude af truppen, som Portugal tager imod Bosnien-Hercegovina med på Portugal’s stadion.

Bosnien-Hercegovina ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Portugal på Portugal’s stadion.

Rade Krunic rejser ikke med Bosnien-Hercegovina til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Portugal mod Bosnien-Hercegovina – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 6-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende lørdag. Portugal går til kampen mod Bosnien-Hercegovina med en 3-1-0 statistik for deres seneste fire møder. Det giver en sejrs-rate på 75%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i en af de seneste fire kampe mellem Portugal og Bosnien-Hercegovina.

Spilfiduser for kampen

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Cristiano Ronaldo viser rigtig god form med ni mål i seks kampe og Portugal bør bringe ham i spil mod Bosnien-Hercegovina. Sidstnævnte ankommer med Armin Hodzic, der stod for tre mål i de seneste seks kampe.

Portugal vandt ni af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til en nederlag. Bosnien-Hercegovina vandt en af deres seneste 10 udekampe, og spillede fem uafgjort, mens det blev til fire nederlag. Portugal satte seks sejre på kontoen for deres seneste 10 EM kampe. Gæsterne fra Bosnien-Hercegovina vandt fire af deres seneste 10 kampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste fire kampe mellem disse to hold. Portugal præsterede et gennemsnit på to mål, mens Bosnien-Hercegovina snittede 0.5 mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i syv af Portugals seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede tre mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i tre af de forrige ti kampe, som Bosnien-Hercegovina spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.2 mål i disse kampe.