Portugal vs Liechtenstein – Spilfiduser, Optakt og Odds

Portugal åbner deres kvalifikationsturnering til EM med et møde mod Liechtenstein. De to nationer står overfor hinanden på torsdag på Estadio Jose Alvalade. Portugal ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-1 og 3-0 i deres seneste to opgør mod Liechtenstein.

I gruppe J konkurrerer 6 hold, Bosnien-Hercegovina, Island, Liechtenstein, Luxembourg, Portugal, Slovakiet, om at kvalificere sig til EM. Portugal går ind til deres kommende kamp som nummer 9 på FIFAs verdensrangliste. Der er et ret stort hul til de kommende modstandere fra Liechtenstein, som ligger nummer 198 i verden.

Portugal får ikke problemer med at sætte tre point på kontoen mod Liechtenstein, som ikke ligner et mandskab, der vil skabe alt for mange problemer for hjemmeholdet.

Form Portugal mod Liechtenstein

Portugal har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod South Korea tabte de 2-1, hvorefter de vandt 6-1 over Schweiz. De var tilbage i rendestenen med et 1-0 nederlag mod Morocco. Portugal præsterede flotte fire sejre af de seneste seks landskampe, mens nul sluttede uafgjort og det blev til en nederlag. De hamrede 17 i kassen selv, mens de lukkede fire mål ind.

Liechtenstein har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-2 af Andorra, før Moldova satte sig igennem med 2-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Gibraltar, der satte sig igennem med 2-0. Liechtenstein formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks landskampe. De opnåede nul uafgjorte uafgjorte og tabte seks, hvori de indkasserede 20 og scorede en mål.

Ufatteligt nok har Liechtenstein formået at tabe deres seneste 13 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Portugal v Liechtenstein.

  • Portugal var i vandt 11 af deres seneste 13 hjemme kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Portugal vandt 11 af 13 af deres seneste hjemmekampe
  • Portugal scorede i 18 af deres seneste 20 hjemmekampe
  • Portugal har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • Portugal var i vandt 3 af deres seneste 4 hjemme kampe involveret i kampe med flere end 2.5 mål
  • Liechtenstein har i tabte 14 af de seneste 16 kampe ikke scorede et mål
  • Liechtenstein var i tabte de seneste 13 kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • Liechtenstein har ikke vundet deres seneste 25 kampe
  • Liechtenstein var i tabte 14 af deres seneste 16 kampe involveret i kampe med færre end 0.5 mål
  • Liechtenstein tabte deres seneste 13 kampe

Portugal vs Liechtenstein – Seneste nyt

Portugal kan have op til tre fraværende spillere, når de på torsdag skal i kamp mod Liechtenstein.

Ruben Dias, Nuno Mendes og Pepe er alle ude af truppen, som Portugal tager imod Liechtenstein med på Estadio Jose Alvalade.

Portugal mod Liechtenstein – indbyrdes historik

Portugal ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 2-1 og 3-0 i deres seneste to opgør mod Liechtenstein. Portugal går til kampen mod Liechtenstein med en 2-1-0 statistik for deres seneste tre møder. Det giver en sejrs-rate på 67%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i to af de seneste tre kampe mellem Portugal og Liechtenstein.

Spilfiduser for kampen

Cristiano Ronaldo har ni mål i seks EM kampe for Portugal, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Liechtenstein. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Dennis Salanovic, der har banket en mål ind i EM.

Portugal vandt otte af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til to nederlag. Liechtenstein vandt nul af deres seneste 10 udekampe, og spillede en uafgjort, mens det blev til ni nederlag. Portugal holdt gæsterne på Estadio Jose Alvalade fra scoring fem gange i deres seneste 10 hjemmekampe. Liechtenstein præsterede et rent bur i nul af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste tre kampe mellem disse to hold. Portugal præsterede et gennemsnit på 2.34 mål, mens Liechtenstein snittede en mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Portugals seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.2 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i to af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.1 mål i disse kampe.