Poulsen og co. kan tage revanche

Det er revancheopgør, når Paris SG kommer til Leipzig for at møde hjemmeholdet RB i et opgør, som polakken Szymon Marciniak fløjter igang kl. 21.00 på Red Bull Arena Leipzig.

RB Leipzig går ind til kampen med to lettere overraskende nederlag i bagagen. Man kan godt tabe på udebane mod Manchester United, men 5-0 var voldsomt, og så fulgte de op med for første gang i ni møder at tabe til Gladbach i Bundesligaen. Igen til nul, hvilket er det mest mærkværdige. Den slags har PSG ikke, de kommer til Tyskland med tre sejre i træk til nul.

Som nævnt i indledningen er der tale om et revanche-opgør her, idet de to klubber stod overfor hinanden så sent som 18. august i år i semifinalen i Champions League. Her sejrede franskmændene overraskende klart med 3-0, hvorved træner Thomas Tuchel lige satte sin tidligere elev Julian Nagelsmann på plads.

Neymar er dømt ude til kampen. Det lå allerede fast for en uge siden. I mellemtiden skulle Mbappé også være ramt og meldt ude af truppen. Verratti og Icardi er heller ikke klarmeldt, ligesom Juan Bernat og Julian Draxler også skulle sidde ude. Det er altså noget af en spandfuld at mangle, og en oplagt mulighed for Nagelsmanns tropper at revanchere CL-nederlaget. Vi går efter hjemmesejren.

Flere interessante tips