Barcelona og Messi i nyt comeback mod PSG?

Barcelona har kikkerten rettet mod revanche, når de onsdag aften stiller op i Paris. Her venter hjemmeholdet PSG på Parc des Princes til returkampen i 1/8-finalen i Champions League. Mbappé og PSG var i kongeform i den omvendte kamp, hvorfor Barcas videre deltagelse hænger i en meget tynd tråd.

Paris SG vil være yderst opsatte på at vedligeholde det stærke momentum, de har fået opbygget over de seneste kampe i Champions League.

Paris SG i fantastisk form.

The Parisians går ind til kampen her med bunkevis af selvtillid efter fine 5 sejre i de seneste 6 kampe. I deres tre foregående kampe sikrede PSG sig en 4-0 sejr mod Dijon, hvorefter de tog en 1-0 sejr mod Bordeaux for senest at sikre en 3-0 sejr mod Brest.

Håbet før sæsonen hed titler, og dertil synes formen at være lige, hvor den skal være for Paris SG.

Deres nuværende stærke form hjemme, som siger 5 sejre i de seneste 6 kampe siden januar, kan være dét, der udgør forskellen for The Parisians den kommende onsdag.

Barcelona fortsætter pointhøsten.

Barcelona vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Barcelona sikrede sig en 2-0 sejr mod Sevilla, hvorefter de vandt en 3-0 sejr mod samme Sevilla i Copa del Rey, inden de smadrede Osasuna 2-0 i deres foregående tre kampe.

Håbet før sæsonen hed metal, og dertil synes formen at være lige, hvor den skal være for Barcelona.

Deres nuværende stærke form ude, som siger 5 sejre i de seneste 6 kampe siden januar, giver Barcelona håb om en overraskelse onsdag aften.

Paris SG vs Barcelona h2h

Head-2-Head

Barcelona trak det korteste strå, da Paris SG vandt en 4-1 sejr i deres seneste møde i Champions League. Resultatet var revanche for den 6-1 sejr Barcelona noterede sig i den omvendte kamp. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 9 kampe mellem Paris SG og Barcelona. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 7 af deres seneste 10 dueller. Paris SG møder Barcelona med en nylig historik imellem klubberne, der siger 3-2-4 for deres seneste 9 kampe i Champions League.

  • PSG har vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • PSG har vundet i seneste 5 af 6 kampe;
  • PSG har scoret i seneste 46 af 48 kampe;
  • I 5 of 7 seneste PSG kampe var antal mål OVER 2.5.
  • Barcelona har vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Barcelona er ubesejret i de seneste 7 udebane kampe i træk;
  • Barcelona har vundet i seneste 5 af 6 udebane kampe;
  • I 10 of 12 seneste Barcelona kampe var antal mål OVER 2.5.