PSG mod Maccabi Haifa Betting Odds, Statistik, Form, Spilfiduser

PSG skal op imod Maccabi Haifa på tirsdag i en duel på Parc des Princes. Spændingen tager til, da vi er fremme ved næstsidste runde i gruppespillet af Champions League turneringen i denne sæson.

PSG er fortsat uden nederlag med 8 points for deres første fire Champions League kampe i denne sæson. De har kursen sat mod at gå videre fra gruppespillet, og skal bruge en sejr for at udfordre førstepladsen. Denne er stadig en mulighed før denne kamp i femte runde.

PSG har før opgøret den kommende tirsdag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 14 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.4 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 1 gange.

Maccabi Haifa kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende tirsdag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 15 mål imod. Det giver et snit på 1.5 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 3 gange.

PSG mod Maccabi Haifa Optakt

PSG er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Benfica, før de bankede Marseille med 1-0. Senest blev AC Ajaccio nedlagt i en 0-3 sejr. PSG har vist potent form på Parc des Princes med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 13 mål, mens de tillod 5 imod, spillede 1 uafgjort og tabte 0.

Maccabi Haifa har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 1-3 af Paris SG. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 3-1 til Juventus, for så at svare igen med en 2-0 sejr over Juventus. Maccabi Haifa kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 1 gange og led 4 nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv 7.

Vi regner med, at PSG sætter sig igennem på hjemmebane mod gæsterne fra Maccabi Haifa. På samme tid tror vi dog ikke rigtigt på, at kampen på Parc des Princes udvikler sig til ren målfest.

Facts og finurligheder for PSG v Maccabi Haifa.

  • Paris SG har ikke tabt deres seneste 28 kampe
  • Paris SG har ikke tabt 35 af 36 af deres seneste hjemmekampe
  • Paris SG scorede i 38 af deres seneste 39 hjemmekampe
  • Paris SG scorede i 29 af deres seneste 31 kampe
  • I 5 af de seneste 6 hjemmekampe Paris SG har spillet, har begge hold scoret
  • Maccabi Haifa tabte deres seneste 4 udekampe
  • Der er scoret imod Maccabi Haifa i 10 af de seneste 12 udekampe
  • Maccabi Haifa har ikke vundet deres seneste 4 udekampe
  • Der er scoret imod Maccabi Haifa i 7 af de seneste 9 kampe
  • Maccabi Haifa scorede i 5 af deres seneste 7 kampe

PSG vs Maccabi Haifa – Seneste nyt

PSG skulle bare have én spiller siddende, når de møder Maccabi Haifa på Parc des Princes.

Danilo Pereira sidder over for PSG i deres kommende opgave på grund af en skade.

Maccabi Haifa ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som på tirsdag møder PSG.

Det er navne som Dolev Haziza, Suf Podgoreanu og Mahmoud Jaber, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Parc des Princes.

PSG mod Maccabi Haifa – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 1-3 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på tirsdag. PSG går til kampen mod Maccabi Haifa med en 1-0-0 statistik for deres seneste 1 møde. Det giver en sejrs-rate på 100%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i 1 af de seneste 1 kampe mellem PSG og Maccabi Haifa.

PSG mod Maccabi Haifa Spiltips

Tjaronn Chery virker til at være i anstændig form for Maccabi Haifa, da han var på tavlen 2 gange i hans seneste seks kampe i Champions League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi PSG, som er store favoritter til sejren på tirsdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Kylian Mbappe, som stod for 6 mål i hans seneste seks kampe.

PSG var i stand til at vinde 7 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 3 gange. De led også 0 nederlag i denne serie. Maccabi Haifa sejrede i 4 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 1 gange og led 5 nederlag. PSG præsterede 4 sejre uden at indkassere et eneste mål i deres foregående 10 kampe på Parc des Princes.

Der blev scoret over 2.5 mål i 1 kamp af de seneste 1 kamp mellem disse to hold. PSG præsterede et gennemsnit på 3 mål, mens Maccabi Haifa snittede 1 mål i disse. Begge hold scorede 1 gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af PSGs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i 5 af de seneste 10 kampe, som Maccabi Haifa spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.3 mål undervejs i processen.