PSG pisket til sejr mod RB Leipzig

For tredje gang siden 18. august i år brager de to tyske supertrænere Thomas Tuchel og Julian Nagelsmann sammen, da deres respektive topklubber endnu engang står overfor hinanden i Champions League. Hjemmeholdet PSG kan spilles til odds 1.57 i skrivende stund, mens sejr til Yussuf Poulsen og co. giver odds 5.35 i gevinst.

RB Leipzig kan sende PSG knock out, i hvert fald i deres indbyrdes regnskab, hvis de kan slippe fra Paris med sejr. I så fald vil Nagelsmann og co. være bedre i det indbyrdes regnskab og hvis Manchester United samtidig slår Istanbul vil de tabende finalister fra sidste sæson være så godt som slået ud allerede efter gruppespillet i denne sæson.

Det vil selvsagt være en gigantisk bét og næppe noget Thomas Tuchel vil overleve. PSG kommer til kampen med sæsonens tredje nederlag i Ligue 1 i bagagen, og der er mange skader og karantæner i truppen. Men det kan også være et nederlag, der faldt, fordi man netop skelede en del frem mod denne uhyre vigtige kamp i Champions League.

RB Leipzig har kun formået at vinde én af sæsonens fem udekampe og har tabt hos både Manchester United og CL-deltagerne fra Gladbach. Vi tror simpelthen ikke på, at PSG allerede vil være færdige i Champions League for i år, når tirsdag aften lukker ned. Vi spiller et-tallet.

Flere interessante tips