PSV Eindhoven mod Arsenal – Optakt, Spilfiduser, Odds

PSV Eindhoven går ind på Philips Stadion til deres sidste kamp i Champions League gruppespillet i denne omgang. De skal op imod Arsenal den kommende tirsdag, med begge parter på udkig efter et godt resultat.

Med otte point indsamlet for deres første fem kampe i gruppespillet af Champions League har PSV Eindhoven allerede sikret videre adgang til næste runde. Førstepladsen er dog uden for rækkevidde, hvorfor der er meget lidt på spil i denne sidste runde.

Efter at have høstet 12 point i deres første fem kampe i Champions League har Arsenal sikret sig videre adgang til næste runde. Ikke bare dét, førstepladsen er også i hus, hvorfor denne sidste kamp ikke har betydning for deres vedkommende.

PSV Eindhoven er velkørende på målfronten inden deres kamp på tirsdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. PSV Eindhoven præsterede flotte 2.1 mål pr. kamp, eller sammenlagt 21 kasser. De indkasserede 15 mål, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med clean sheets i en af dem.

Arsenal kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste ti kampe. De har et gennemsnit på 2.6 mål pr. kamp, svarende til 26 mål i alt. De måtte finde sig i 18 scoringer imod, eller et snit på 1.8 pr. kamp, hvor de holdt rent bur tre gange.

 • PSV Eindhoven scorede i 44 af deres seneste 46 kampe
 • PSV Eindhoven har ikke tabt 28 af 30 af deres seneste hjemmekampe
 • PSV Eindhoven har ikke tabt 26 af 28 af deres seneste kampe
 • PSV Eindhoven scorede i 26 af deres seneste 27 hjemmekampe
 • PSV Eindhoven vandt 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
 • Arsenal scorede i 26 af deres seneste 27 kampe
 • Arsenal scorede i 21 af deres seneste 23 udekampe
 • Arsenal har i vandt 3 af de seneste 4 kampe ikke indkasseret et mål
 • Arsenal vandt deres seneste 4 kampe
 • Arsenal har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
 • I 5 ud af 6 seneste PSV Eindhoven kampe mod Arsenal var antallet af mål under 2.5
 • PSV Eindhoven har har ikke vundet i 6 af 7 seneste kampe mod Arsenal
 • I 5 ud af 6 seneste PSV Eindhoven kampe mod Arsenal var antallet af mål under 3.5
 • PSV Eindhoven har scoret imod i 4 af de senest 5 kampe mod Arsenal
 • PSV Eindhoven har har ikke tabt i 3 af 4 seneste kampe mod Arsenal

Odds til kampen mellem PSV Eindhoven og Arsenal leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: PSV Eindhoven (2.50) | Uafgjort (3.50) | Arsenal (2.60)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.30) | Over 2.5 (1.60)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (2.50) | BTTS Nej (1.50)

Få et risikofrit væddemål her. Besøg hjemmesiden for vilkår og betingelser

PSV Eindhoven vs Arsenal – Seneste nyt

Arsenal ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som på tirsdag møder PSV Eindhoven.

Takehiro Tomiyasu, Fabio Vieira, Emile Smith Rowe, Thomas Partey og Jurrien Timber bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Arsenal, når de drager til Philips Stadion.

Lineup PSV Eindhoven vs Arsenal

Form PSV Eindhoven mod Arsenal

PSV Eindhoven er i kongehumør før deres kommende opgave på tirsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Sevilla nedlagt 2-3, hvorefter det blev 1-2 mod Feyenoord. Senest måtte også SC Heerenveen bøje sig i et 2-0 nederlag.

I deres seneste tre kampe formåede Arsenal først at banke Wolverhampton med 2-1. Herefter nedlagde de også Luton med 3-4, inden stimen stoppede mod Aston Villa, der vandt en 1-0 sejr. Arsenal er blandt de dårligste udehold i Champions League i denne sæson med sølle en point indsamlet indtil nu. De præsterede at score tre mål, mens de også indkasserede tre kasser.

PSV Eindhoven mod Arsenal – indbyrdes historik

Sidste gang disse to hold stødte sammen, sikrede Arsenal sig en 4-0 sejr. Er vi på vej mod et lignende resultat på tirsdag? Når PSV Eindhoven går ind til kampen mod Arsenal på Philips Stadion, gør de det med en indbyrdes historik, der siger 2-3-4 i deres tidligere ni opgør.

Begge hold fandt vej til netmaskerne i to af de seneste ni kampe mellem PSV Eindhoven og Arsenal.

PSV Eindhoven har været rimeligt skræmmende på hjemmebane med otte sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. Det blev også til uafgjort i en kampe, mens en kastede nederlag af sig. Arsenal vandt fem af deres foregående 10 kampe på fremmed grund, spillede en uafgjort og tabte fire gange i denne stime. PSV Eindhoven har holdt modstanderen fra scoring på Philips Stadion i fem af de foregående 10 hjemmekampe. Samtidig har Arsenal præsteret at holde rent bur i tre af deres seneste 10 udekampe.

PSV Eindhoven mod Arsenal – Formstærke spillere

Luuk de Jong har tre mål i seks Champions League kampe for PSV Eindhoven, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Arsenal. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Gabriel Jesus, der har banket fire mål ind i Champions League.