PSV Eindhoven mod Borussia Dortmund – Optakt, Spilfiduser, Odds

Borussia Dortmund rejser til Philips Stadion for at møde PSV Eindhoven den kommende tirsdag til det første af to opgør i Champions League 1/8-finalen.

Det var på et hængende år, at PSV Eindhoven slap videre fra gruppefasen, hvor de måske var lidt heldige med at slutte på andenpladsen. Få hold overlever kun at vinde to kampe, men modsat tabte de kun én gang.

Borussia Dortmund formåede på en eller anden måde at sikre førstepladsen i gruppespillet, på trods af beskedne tre sejre af seks mulige. Det var dog tre sejre og en førsteplads i turneringens suverænt sværeste gruppe, så der er al mulig grund til at passe på BVB.

Borussia Dortmund går ind til denne runde med håbet om, at deres lejlighedsvis skuffende præstationer i gruppen kun fungerede som opvarmning til de gode ting, der venter. De går til deres opgør mod PSV Eindhoven som favoritter og har ingen planer om at forlade turneringen.

PSV Eindhoven har godt med selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på tirsdag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.2 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 22 garn. De lukkede 15 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.5 pr. kamp med clean sheets i en af dem.

Hvad målscoring angår, er Borussia Dortmund ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ni gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede syv mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent fem gange i denne serie.

 • PSV Eindhoven har ikke tabt 35 af 37 af deres seneste hjemmekampe
 • PSV Eindhoven scorede i 35 af deres seneste 37 hjemmekampe
 • PSV Eindhoven har ikke tabt 23 af 25 af deres seneste kampe
 • PSV Eindhoven scorede i 23 af deres seneste 25 kampe
 • PSV Eindhoven har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste kampe i Champions League
 • Borussia Dortmund scorede i 20 af deres seneste 22 udekampe
 • 10 af Borussia Dortmund’s seneste 11 kampe i Champions League havde under 2.5 mål
 • Borussia Dortmund scorede i 19 af deres seneste 21 kampe
 • 12 af Borussia Dortmund’s seneste 14 kampe i Champions League havde under 3.5 mål
 • Der er scoret imod Borussia Dortmund i 16 af de seneste 18 udekampe i Champions League
 • I de seneste 3 kampe i træk PSV Eindhoven har spillet mod Borussia Dortmund har begge hold scoret
 • PSV Eindhoven har har ikke vundet i de 3 seneste kampe i træk mod Borussia Dortmund
 • PSV Eindhoven har scorede i de seneste 3 kampe i træk de har spillet mod Borussia Dortmund
 • PSV Eindhoven har scoret imod i de seneste 3 kampe i træk de har spillet mod Borussia Dortmund

Odds til kampen mellem PSV Eindhoven og Borussia Dortmund leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: PSV Eindhoven (2.20) | Uafgjort (3.60) | Borussia Dortmund (3.10)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.25) | Over 2.5 (1.61)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (2.38) | BTTS Nej (1.53)

Mangler du en bookmaker til PSV Eindhoven mod Borussia Dortmund? Få et risikofrit væddemål her.

PSV Eindhoven vs Borussia Dortmund – Seneste nyt

Borussia Dortmund ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på tirsdag møder PSV Eindhoven. Blandt de fraværende spillere i Borussia Dortmund-truppen, er Jadon Sancho i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Ramy Bensebaini, Felix Nmecha og Julien Duranville, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Philips Stadion.

Lineup PSV Eindhoven vs Borussia Dortmund

Form PSV Eindhoven mod Borussia Dortmund

PSV Eindhoven er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod Ajax, før de bankede FC Volendam med 1-5. Senest blev Heracles nedlagt i en 2-0 sejr.

Borussia Dortmund går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 0-0 pointdeling mod FC Heidenheim, før de nedlage Freiburg med 3-0. Mod Wolfsburg blev der delt i porten i en 1-1 kamp.

PSV Eindhoven mod Borussia Dortmund – indbyrdes historik

Sidste gang disse to hold stod over for hinanden, vandt Borussia Dortmund med 4-1. Der er ingen tvivl om, at de planlægger et lignende resultat på tirsdag. Borussia Dortmund formåede at forblive ubesejrede mod PSV Eindhoven i de seneste 3 møder. Som et resultat heraf, siger deres seneste indbyrdes historik mod PSV Eindhoven nu 0-1-2.

Begge hold fandt vej til netmaskerne i tre af de seneste tre kampe mellem PSV Eindhoven og Borussia Dortmund.

PSV Eindhoven var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort tre gange. De led også en nederlag i denne serie. Borussia Dortmund sejrede i tre af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort fem gange og led to nederlag. I deres seneste 10 udekampe scorede Borussia Dortmund kampens åbningsmål fem gange, mens gæsterne var på tavlen først i syv af 10 hjemmekampe.

PSV Eindhoven mod Borussia Dortmund – Formstærke spillere

Det har været en god sæson for Philips Stadion, der lige nu står på 19 mål i ligaen og PSV Eindhoven håber på skarpretteren igen, når de møder Borussia Dortmund.