PSV Eindhoven mod Lens – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vi er halvvejs igennem gruppespillet i Champions League turneringen i denne sæson. Foran ligger en kamp i runde fire mellem PSV Eindhoven og Lens den kommende onsdag på Philips Stadion.

Oven på de første tre kampe i gruppespillet ligger PSV Eindhoven nummer fire med to point, mens Lens har fem point som nummer to.

PSV Eindhoven er stadig på udkig efter deres første sejr i Champions League. Skulle det kikse endnu engang, ligner det en umulig opgave at slutte gruppespillet i top to. Alt i alt ligner kampen i fjerde runde et opgør, der ganske enkelt skal vindes.

Lens rejser til deres udekamp i runde fire af gruppespillet i Champions League med fem point i stillingen. De er simpelthen nødt til at jagte point på Philips Stadion, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at se næste runde. Uafgjort kan med lidt held være nok, men sejr ligner en nødvendighed for at ende i top to.

PSV Eindhoven er velkørende på målfronten inden deres kamp på onsdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. PSV Eindhoven præsterede flotte 2.2 mål pr. kamp, eller sammenlagt 22 kasser. De indkasserede 17 mål, et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med clean sheets i nul af dem.

Lens er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ni kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 14 mål, mens Lens præsterede nul “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.4 mål pr. kamp.

  • PSV Eindhoven har ikke tabt 37 af 39 af deres seneste kampe
  • PSV Eindhoven har ikke tabt 33 af 35 af deres seneste hjemmekampe
  • PSV Eindhoven scorede i 38 af deres seneste 39 kampe
  • PSV Eindhoven scorede i deres seneste 23 hjemmekampe
  • 16 af PSV Eindhoven’s seneste 18 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Lens scorede i 21 af deres seneste 23 udekampe
  • I de seneste 9 Lens kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Lens har ikke tabt deres seneste 7 kampe
  • Der er scoret imod Lens i 11 af de seneste 13 kampe
  • Lens har ikke vundet 7 af 8 af deres seneste udekampe

Odds til kampen mellem PSV Eindhoven og Lens leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: PSV Eindhoven (1.80) | Uafgjort (3.75) | Lens (4.20)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.10) | Over 2.5 (1.70)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (2.10) | BTTS Nej (1.67)

Brug for lidt ekstra penge at spille for? Få et risikofrit væddemål her

PSV Eindhoven vs Lens – Seneste nyt

Lens ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende onsdag møder PSV Eindhoven.

Wesley Said, David Costa, Jimmy Cabot og Wuilker Farinez bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Lens, når de drager til Philips Stadion.

Lineup PSV Eindhoven vs Lens

Form PSV Eindhoven mod Lens

PSV Eindhoven ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Lens. Herefter var de oppe imod Ajax i en kamp, der sluttede 5-2. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Heracles, som blev nedlagt med 0-6.

Lens går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod PSV Eindhoven, før de nedlage Nantes med 4-0. Mod Lorient blev der delt i porten i en 0-0 kamp.

PSV Eindhoven mod Lens – indbyrdes historik

PSV Eindhoven går ind til deres kamp mod Lens på Philips Stadion med en indbyrdes historik for deres tidligere en opgør, der siger 0-1-0.

PSV Eindhoven vandt niaf deres foregående 10 kampe på eget græs og spillede engange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig. Lens vandt toaf deres seneste 10 udekampe på tværs af alle turneringer, mens de spillede uafgjort firegange og tabte firekampe. I deres seneste 10 udekampe scorede Lens kampens åbningsmål fem gange, mens gæsterne var på tavlen først i otte af 10 hjemmekampe.

PSV Eindhoven mod Lens – Hold øje med…

Elye Wahi virker til at være i anstændig form for Lens, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i Champions League. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi PSV Eindhoven, som er store favoritter til sejren på onsdag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Luuk de Jong, som stod for fire mål i hans seneste seks kampe.