Qatar mod Ecuador – Optakt, Spilfiduser, Odds

Det er første runde af gruppespillet i FIFA VM turneringen, og vi skal ser nærmere på kampen mellem Qatar og Ecuador. Der er kick off den kommende søndag på Al Bayt Stadium.

Det er åbningskampen i gruppespillet ved FIFA VM for begge parter, hvorfor Qatar og Ecuador vil være opsatte på at komme godt fra start. En tæt kamp er sandsynligvis i vente. Mens hjemmeholdet Qatar ligger nummer 50 på FIFA verdensrangliste, ankommer gæsterne Ecuador til kampen på søndag som nummer 44.

At dømme ud fra bookmakernes odds vil det være en gigantisk overraskelse, hvis Qatar overlever gruppespillet. Få andre nationer kan med større ret hævde at være den største outsider i gruppespillet.

Det ligner en hård kamp at slippe igennem gruppefasen. Ecuador går dog ind til turneringen velvidende, at de har kvalitet i egne rækker, der er stærk nok til at skabe en overraskelse.

Form Qatar mod Ecuador

Qatar ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod Chile. Herefter var de oppe imod Guatemala i en kamp, der sluttede 2-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Albanien, som blev nedlagt med 0-1. Qatar var i stand til at vinde 5 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 4 gange. De led også 1 nederlag i denne serie.

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Ecuador på udkig efter en sejr. Mod Saudi Arabien spillede de 0-0, før de også delte point med Japan i en 0-0 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 0-0 mod Irak. Ecuador høstede tre point i 2 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 7 gange og led 1 nederlag i denne serie.

Hvad målscoring angår, er Ecuador ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 6 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 4 gange i denne serie.

Ecuador har en hård kamp i vente, når de skal ind til deres første kamp ved slutrunden på Al Bayt Stadium. De er bookmakernes favorit til sejren, men det ligner en kamp, der kan blive afgjort på marginalerne.

Facts og finurligheder for Qatar v Ecuador.

  • Qatar have won the last 4 matches in a row while scoring less than 2.5 goals
  • Qatar have won 3 of the last 4 matches without conceding a goal
  • Qatar har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste kampe
  • 8 af Qatar’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • Qatar vandt deres seneste 4 kampe
  • 20 af Ecuador’s seneste 22 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 3 Ecuador kampe, har summen af mål været under 0.5
  • I de seneste 6 Ecuador kampe, har summen af mål været under 1.5
  • 12 af Ecuador’s seneste 13 kampe havde under 2.5 mål
  • Ecuador har ikke tabt 14 af 15 af deres seneste kampe

Få et 500 kr. risikofrit spil fra Mr. Green her som du kan bruge på alle kampe i VM 2022 i fodbold.

Qatar mod Ecuador – indbyrdes historik

Qatar vandt 1 af deres foregående 1 kamp mod Ecuador, mens sidstnævnte vandt 0 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.10 i skrivende stund.

Begge hold scorede i 1 af de seneste 1 kampe mellem Qatar og Ecuador.

Topscorer

Da en ny FIFA VM turnering kun lige har taget sin begyndelse, er det fortsat svært at sige, hvem der profilerer sig mest på målfronten. For både Qatar og Ecuador er der dog masser af spændende spillere, og vi har oplistet nogle af de formstærke navne, der kan forventes på måltavlen.

Vinder – Uafgjort – Vinder

Qatar høstede tre point i 5 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 4 gange og led 1 nederlag i denne serie. Ecuador sikrede sig 2 sejre i deres seneste 10 kampe, hvor det også blev til uafgjort 7 gange samt 1 nederlag.

Qatar noterede sig en sejr i deres seneste 4 kampe på stribe. Ecuador tabte ingen af deres seneste 7 kampe.

Antal mål: Over – Under

Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Qatars seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.3 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i 1 af de forrige 10 kampe, som Ecuador spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 0.6 mål i disse kampe. Ecuador holdt målet rent i deres seneste 6 opgør i træk.

Der blev scoret over 2.5 mål i 1 kamp af de seneste 1 kamp mellem disse to hold. Qatar præsterede et gennemsnit på 4 mål, mens Ecuador snittede 3 mål i disse. Begge hold scorede 1 gang i disse kampe.

BTTS & FIRST TO SCORE

Qatar præsterede 3 sejre uden at indkassere et eneste mål i deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer.