Qatar mod Senegal – Optakt, Spilfiduser, Odds

Qatar forbereder sig på at møde Senegal på fredag på Al Thumama Stadium. Kampen er en del af runde to i gruppespillet af FIFA VM.

Efter den første runde af kampe i gruppespillet er Qatar nummer 4 med 0 point, mens Senegal har 0 point og er nummer 3. Qatar ligger nummer 50 på verdensranglisten hos FIFA, mens Senegal befinder sig på en placering som nummer 18 i verden.

Qatar rangerer som kæmpe favoritter til at slutte sidst i deres gruppe. Der venter dem en gigantisk udfordring mod de øvrige hold i gruppen.

Før deres første kamp ved slutrunden forventes det af Senegal, at de som minimum er i spil til en plads i knockout-runden ved FIFA VM. Senegal drømmer selvfølgelig om at skabe en overraskelse.

Form Qatar mod Senegal

I deres seneste tre kampe formåede Qatar først at banke Guatemala med 2-0. Herefter nedlagde de også Albanien med 0-1, inden stimen stoppede mod Ecuador, der vandt en 0-2 sejr. Qatar høstede tre point i 5 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 2 nederlag i denne serie.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Senegal i øjeblikket. Mod Bolivia satte de sig igennem i en 0-2 sejr, før de spillede 1-1 mod Iran. I sidste runde gik de dog ned med 0-2 mod Holland. Senegal var i stand til at vinde 6 af deres seneste 10 kampe, mens de spillede uafgjort 1 gange. De led også 3 nederlag i denne serie.

Før deres næste FIFA VM kamp, er Senegal i god målform. I deres seneste 10 9 kampe bankede de i gennemsnit 1.2 i netmaskerne. En yderst respektabel total på 11 mål, mens de samtidig indkasserede 12 mål. Det sidste giver et snit på 1.3 mål imod pr. kamp, hvori de holdt rent bur 1 gange.

At komme igennem næste runde i FIFA VM gruppespillet med alt andet end nederlag vil være en stor overraskelse af Qatar. Det ligner et spørgsmål om slet og ret at minimere størrelsen af nederlaget. Senegal skal rejse sig fra nederlaget i åbningskampen ved FIFA VM, hvor de gik ned i et 2-0 nederlaget. Der er brug for point i denne anden runde.

Qatar scorer ikke meget, men de er som regel også svære at nedbryde, hvorfor vi går efter en målfattig kamp mod Senegal.

Facts og finurligheder for Qatar v Senegal.

  • 9 af Qatar’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • 7 af Qatar’s seneste 9 kampe havde under 2.5 mål
  • Qatar har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
  • Qatar var i vandt 4 af deres seneste 5 kampe involveret i kampe med færre end 2.5 mål
  • Qatar vandt 4 af 5 af deres seneste kampe
  • Senegal scorede i 16 af deres seneste 18 kampe
  • 6 af Senegal’s seneste 7 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 3 Senegal kampe, har summen af mål været under 2.5
  • Senegal har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste kampe

Stilling

Qatar mod Senegal – indbyrdes historik

Topscorer

Da en ny FIFA VM turnering kun lige har taget sin begyndelse, er det fortsat svært at sige, hvem der profilerer sig mest på målfronten. For både Qatar og Senegal er der dog masser af spændende spillere, og vi har oplistet nogle af de formstærke navne, der kan forventes på måltavlen.

Vinder – Uafgjort – Vinder

Qatar høstede tre point i 5 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 2 nederlag i denne serie. Senegal sikrede sig 6 sejre i deres seneste 10 kampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gange samt 3 nederlag.

Antal mål: Over – Under

Der blev scoret over 2.5 mål i 3 af Qatars sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.1 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 6 af de forrige 10 kampe, som Senegal spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 3.2 mål i disse kampe.

BTTS & FIRST TO SCORE

Qatar scorede kampens første mål i 4 af deres seneste 10 kampe. Interessant nok scorede Senegal kun kampens første mål i 2 af deres seneste 10 kampe.

Senegal præsterede 3 sejre uden at lukke mål ind i deres seneste 10 kampe.