Randers FC mod AaB i 3F Superliga runde 30 – optakt, odds og spilfiduser

Med begge hold på jagt efter en placering i top fire, kæmpes der om vigtige point, når Randers FC tager imod AaB på onsdag.

Efter 29 kampe afviklet er Randers FC placeret nummer 5 i stillingen med 42 point. Der er 2 points forskel til AaB, der som nummer 4 har samlet 44 point sammen.

Motivationen bør være på plads hos Randers FC, som kan overhale AaB i stillingen den kommende onsdag med en sejr. Det vil gæsterne selvfølgelig være lige så motiverede for at forhindre, så en spændende duel bør være i vente på Cepheus Park Randers.

Når det kommer til mål, er Randers FC ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 15 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er AaB ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 13 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 4 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Randers FC v AaB.

 • I 12 af de seneste 14 hjemmekampe Randers FC har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Randers FC i de seneste 14 hjemmekampe
 • Randers FC scorede i 16 af deres seneste 18 hjemmekampe
 • Randers FC har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Randers FC i 8 af de seneste 10 kampe
 • AaB scorede i 16 af deres seneste 18 udekampe
 • AaB har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste udekampe
 • AaB tabte deres seneste 3 kampe
 • AaB vandt 5 af 7 af deres seneste udekampe
 • Der er scoret imod AaB i 7 af de seneste 9 udekampe
 • Randers FC har scoret imod i 17 af de senest 19 hjemmekampe mod AaB
 • Randers FC har har ikke vundet i 13 af 15 seneste hjemmekampe mod AaB
 • I 6 af de seneste 7 hjemmekampe Randers FC har spillet mod AaB har begge hold scoret
 • I 9 ud af 10 seneste Randers FC kampe mod AaB var antallet af mål under 3.5
 • Randers FC har har ikke vundet i de 6 seneste kampe i træk mod AaB

Form Randers FC mod AaB

Randers FC håber på yderligere point til samlingen.

I deres seneste tre kampe formåede Randers FC først at banke F.C. København med 1-0. Herefter nedlagde de også Brøndby IF med 2-1, inden stimen stoppede mod Silkeborg IF, der vandt en 1-0 sejr.

AaB er igen havnet i problemer.

AaB har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 1-2 af Silkeborg IF, før Silkeborg IF satte sig igennem med 4-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod FC Midtjylland, der satte sig igennem med 1-2.

Randers FC v AaB Indbyrdes historik

AaB sørgede for at efterlade deres kommende modstander tomhændede efter deres seneste indbyrdes duel. De nappede alle tre point efter en sejr på 3-0 tilbage i april 2022 i 3F Superliga. Randers FC møder AaB med en historik imellem klubberne, der siger 3-4-3 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem Randers FC og AaB. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 5 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i 3F Superliga

Stillingen i 3F Superliga inden den kommende runde 30 fortæller os, hvor Randers FC og AaB ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende onsdag på Cepheus Park Randers.

Randers FC mod AaB – Hold øje med…

Louka Prip har gang i en stærk sæson med 14 kasser i alle turneringer indtil videre. Han hakkede 5kugler i kassen i hans seneste seks kampe, hvorfor AaB krydser fingre for, at han tager formen med, når de besøger Randers FC den kommende onsdag. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Louka Prip på oddset til komme på tavlen igen.