Randers FC mod AaB i 3F Superliga runde 6 – optakt, odds og spilfiduser

Randers FC byder velkommen til AaB i 3F Superliga på søndag på Cepheus Park Randers. Randers FC lægger beslag på placeringen som nummer 1 i 3F Superliga med 13 point for deres første 5 kampe. Differencen til AaB er 5 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 5 i tabellen for 5 kampe. AaB vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet Randers FC, når de to klubber brager sammen i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Randers FC vs AaB.

  • Randers FC har vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • Randers FC er ubesejret i de seneste 6 kampe i træk;
  • Randers FC er ubesejret i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Randers FC har vundet i seneste 5 af 6 kampe.
  • AaB er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • AaB er ubesejret i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • I 4 of 6 seneste AaB kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • AaB har scoret i seneste 7 af 9 kampe.

Form Randers FC vs AaB

Randers FC i forrygende form.

Randers FC ser utroligt giftige ud i øjeblikket, hvor de spadserer fra det ene gode resultat til det næste. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Randers FC præsterede en 2-1 sejr mod AGF, hvorefter de noterede en 1-0 sejr mod SønderjyskE, inden deres seneste kamp resulterede i en 2-1 sejr mod Viborg FF.

AaB fortsætter pointhøsten.

AaB vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at AaB præsterede en 0-0 uafgjort mod Silkeborg IF, hvorefter de noterede en 2-0 sejr mod AGF, inden deres seneste kamp resulterede i en 1-0 sejr mod Vejle Boldklub.

På papiret virker parterne forholdsvis jævnbyrdige, men bedømt ud fra deres seneste præstationer ligner hjemmesejr til Randers FC det bedste spil til 2.30 på oddset. Hos spilselskaberne er der netop nu 2.30 for en hjemmesejr på oddset og til gengæld odds 2.88 på gæsterne.

Randers FC v AaB Indbyrdes historik

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Randers FC og AaB senest mødte hinanden i 3F Superliga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 0-0 på Cepheus Park Randers. Randers FC går ind til opgøret med en historik mod AaB, der siger 4-3-3 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I de foregående 10 kampe mellem Randers FC og AaB bød 7 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 5 af de 10 kampe.

Stilling i 3F Superliga

Manden med målnæsen

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Vito Hammershoej-Mistrati. Han er topscorer for Randers FC med 2 mål for sæsonen og præsterede desuden 2 i de seneste seks kampe.

AaB krydser til gengæld fingre for, at Iver Fossum kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 2 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 2 i de seneste seks.