Randers FC mod AaB – Optakt, Spilfiduser, Odds

Randers FC agerer værter for AaB når lokalrivalerne brager sammen i endnu et saftigt derby i 3F Superliga på søndag på Cepheus Park Randers.

Nøjagtig 7 points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på Cepheus Park Randers.

Med tre sejre i træk er Randers FC klar til at møde hvem som helst, for ikke at tale om AaB, der vil være motiverede af ikke at blive næste offer i serien.

Randers FC kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 12 mål. Det er 1.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 3 gange.

AaB vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 10 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 21 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2.1 pr. kamp. De holdt målet rent 2 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Randers FC v AaB.

  • Der er scoret imod Randers FC i 27 af de seneste 29 hjemmekampe
  • I 11 af de seneste 13 hjemmekampe Randers FC har spillet, har begge hold scoret
  • I 8 af de seneste 10 kampe Randers FC har spillet, har begge hold scoret
  • Randers FC har ikke tabt deres seneste 9 kampe
  • Randers FC scorede i 15 af deres seneste 17 hjemmekampe
  • AaB har ikke vundet 17 af 18 af deres seneste kampe
  • I 9 af de seneste 10 udekampe AaB har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod AaB i de seneste 11 udekampe
  • I 9 af de seneste 11 kampe AaB har spillet, har begge hold scoret
  • AaB scorede i 18 af deres seneste 20 udekampe

Form Randers FC mod AaB

Randers FC er i kongehumør før deres kommende opgave på søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev AC Horsens nedlagt 1-0, hvorefter det blev 1-3 mod F.C. København. Senest måtte også Viborg FF bøje sig i et 1-0 nederlag.Randers FC drømmer om at sparke sig vej ind i top seks i den kommende 3F Superliga sæson, for holdet indeholder kvaliteter nok til i hvert fald at slutte i den øverste tredjedel.Randers FC vandt halvdelen af deres seneste seks kampe hjemme foran eget publikum, mens det blev til 2 uafgjorte og 1 nederlag. De scorede 8mål, men lukkede også 7 ind.

AaB har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 3-1 mod Silkeborg IF, hvorefter de opnåede 0-0 mod FC Nordsjælland. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 2-1 i opgøret mod Brøndby IF.AaB formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i 3F Superliga. De opnåede 1 uafgjorte og tabte 5, hvori de indkasserede 16 og scorede 6 mål.

Randers FC vs AaB – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Randers FC, når de skal i aktion mod AaB.

Alexander Nybo og Mikkel Kallesøe er blandt de 2 spillere, som mangler for Randers FC den kommende søndag.

AaB ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som på søndag møder Randers FC.Blandt de fraværende spillere i AaB-truppen, er Lars Kramer i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Kasper Waarst Høgh og Anders Hagelskjær bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med AaB, når de drager til Cepheus Park Randers.

Randers FC mod AaB – indbyrdes historik

Randers FC har ikke vundet en eneste af de seneste 7 opgør mod rivalerne AaB.Hverken Randers FC eller AaB formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i 3F Superliga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 2-2 kamp. Bookmakerne har Randers FC som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.10, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Randers FC48% chance for at banke AaB. En pointdeling betaler 3.40 i gevinst på oddset, hvor imod AaB udbetaler 3.40 i gevinst på oddset for en sejr.AaB vandt 3 af deres foregående 10 kampe, mens Randers FC vandt 2 sejre i 10 opgør. AaB kan spilles til odds 3.40 hos spilselskaberne.

Randers FC høstede tre point i 6 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 1 nederlag i denne serie. AaB sikrede sig 1 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 7 nederlag.Randers FC sætter næsen op efter at komme på tavlen den kommende søndag, da AaB var ude af stand til at holde rent bur én eneste gang i deres seneste 10 udekampe. Værterne kæmpede sig til 2 clean sheets i deres seneste 10 kampe på eget græs.

Over 2.5 goals gav gevinst i 6 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. Randers FC præsterede 1.3 mål i gennemsnit, mens AaB præsterede 1.5 mål i snit. Begge hold scorede 6 gange gange i disse dueller.Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af Randers FCs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.3 mål på vejen.Der blev scoret over 2.5 mål i 8 af de 10 seneste kampe, som AaB spillede på tværs af alle turneringer, og de præsterede et gennemsnit på 1.1mål pr. kamp i denne serie.